דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

פירוט קצר על דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים:

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אסאדו 

 

אסאדו הפך להיות סימן ההיכר של אוכל ארגנטינאי מיוחד, אז אתם רוצים לחגוג אירוע מיוחד עם בשר, אין אירוע שלא ירצו שיהיה בו גם אסאדו ארגנטינאי מיוחד וטעים שכולם יוכלו להנות ממנו.

 

דוכני מזון זה לא רק אסאדו, יש המון אפשרויות לדוכני מזון מיוחדים ויש להם המון יתרונות.

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק אוכל ושתייה לאירועים. הם יכולים לשמש כשירות קייטרינג או שהם יכולים להיות מושכרים כמוכר לאירועים.

היתרונות של דוכני מזון הם שהם מהירים להקמה וקלים להובלה. הם יכולים גם להציע מגוון אפשרויות שונות עבור האורחים באירוע.

ישנם סוגים רבים ושונים של אוכל שתוכלו להציע באירוע שלכם, כמו נקניקיות, המבורגרים, פיצה, טאקו או אפילו סושי!

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק מגוון אפשרויות אוכל לאורחים באירוע. הם יכולים להציע משהו עבור כל הדרישות התזונתיות, והם גם לא יקרים.

ניתן להשתמש בדוכני מזון בדרכים רבות ושונות, בהתאם לסוג האירוע שאתם מארחים. לדוגמה, אתה יכול לקבל דוכן קינוחים עם עוגות וממתקים לצד המנה העיקרית שלך או דוכן משקאות למי שרוצה משהו מתוק לאחר הארוחה. אתה יכול גם להחזיק דוכן צמחוני או דוכן טבעוני אם חשוב לך לתת מענה לדרישות התזונתיות הללו.

רעיון טוב הוא לשכור מישהו שיש לו ניסיון בהפעלת דוכני מזון באירועים כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה ביום ושיש מספיק מגוון של אוכל זמין.

דוכני מזון לאירועים הם דרך מצוינת להוסיף מימד נוסף של כיף לכל אירוע. הם גם יכולים להיות דרך טובה ליצור באזז ולגרום לאנשים לדבר על האירוע שלך.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון בהם תוכלו להשתמש באירוע שלכם. הם נעים מהבסיסיים ביותר כמו נקניקיות והמבורגרים, ועד למאכלים אקזוטיים יותר כמו קארי או פלאפל.

חלק מהיתרונות של שכירת דוכני מזון לאירועים כוללים:

– יצירת באזז על האירוע

– אספקת בידור

– לתת לאנשים משהו לעשות בזמן שהם ממתינים בתור או נמצאים בקבלת הפנים באירוע.

סוגי המבורגרים מיוחדים

המבורגרים הם מרכיב בסיסי בתזונה האמריקאית, עם סוגים רבים ושונים זמינים.

הקציצה עשויה בדרך כלל מבשר בקר טחון, אך ניתן להכין גם מבשר הודו, עוף, כבש או בשר אחר. הבשר מעורבב עם מרכיבים שונים כמו מלח ופלפל ולעיתים קרובות חומרי טעם וריח אחרים כולל בצל, שום ופירורי לחם. לאחר מכן יוצרים את הבשר לצורת קציצה ומבשלים אותו על גריל או פסים.

כמה המבורגרים מוגשים עם חסה, עגבנייה, פרוסות בצל ותבלינים כמו מיונז או חרדל. ישנם גם סוגי המבורגרים הכוללים פטריות מוקפצות (למשל, המבורגר פטריות) או אפילו ביצים (למשל, המבורגר אומלט דנבר).

המבורגרים הם יותר מסתם כריך.

ישנם סוגים רבים של המבורגרים בחוץ ולכולם יש טעם ייחודי משלהם. חלקם עשויים להיות צמחוניים בעוד שאחרים עשויים להכיל בשר. המבורגרים יכולים להיות מורכבים ממרכיבים שונים כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו, כבש ודגים. ניתן לבשל את הקציצה גם בדרכים שונות כמו בגריל, מטוגן או אפילו מבושל.

יש אנשים שמעדיפים לשים כמה תוספות על ההמבורגרים שלהם כמו גבינה או בייקון כדי להפוך אותם לטעימים עוד יותר. אתה יכול גם לבחור לאכול את ההמבורגר שלך בלחמנייה או בלי בכלל!

ההמבורגר הוא סנדוויץ', המורכב מקציצת המבורגר מבושלת, לרוב עם גבינה ותבלינים שונים. ההמבורגרים מוגשים לרוב בלחמנייה.

המילה "המבורגר" הופיעה לראשונה בדפוס בשנת 1884, כאשר ה"ניו יורק טריביון" פרסם מאמר קצר על המנה: "סטייק המבורג הוא השם המוחל על מנה אמריקאית מיוחדת המורכבת מביף סטייק טחון או טחון דק ולאחר מכן בגריל". הכתבה ממשיכה ואומרת כי "את הסטייק הזה אוכלים בדרך כלל עם בצל או חמוצים".

בשנת 1887, שנה לאחר המצאת לחמניית ההמבורגר על ידי אוטו קולשובסקי,

 

דוכנים נוספים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>