דוכן פורד גריל לאירועים

מכוניות מעוצבות
דוכן פורד גריל לאירועים

פירוט קצר על דוכן פורד גריל לאירועים:

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן גריל במשאית פורד

מי מאיתנו הישראלים לא אוהב על האש? אתם מרימים אירוע ומעוניינים לתת חווית בשרים מיוחדת לאורחים שלכם ? היום קיימת אופציה ייחודית שתשדרג את האירועים שלכם ותהפוך אותו למקורי ובלתי נשכח!

דוכן גריל במשאית פורד, המורכב מגריל פחמים או גז המציע את מיטב הבשרים: פרגיות ,קבב, כבד עוף, כנפי עוף , צ'וריסוס, נקניקיות מרגז חריפות, סטייק אנטריקוט ועוד.

דוכן גריל במשאית פורד הוא אידאלי לאירועים קטנים שנעשים בחוץ, בחצר האחורית או בחוף הים. היא מתאימה לימי הולדת או חתונות הנערכות, ימי גיבוש בעבודה, אתם יכולים להיות בטוחים שלאורחים שלכם יהיה כוח לחגוג עד שעות הלילה במלוא הכוח שכן אספקה בשרים טריים וחמים לא תפסיר להגיע היישר אליהם. תהיו בטוחים שהאורחים שלכם ישארו זמן רב יותר.

הדוכן הוא פתרון מושלם לאירועים שאין להם מטבח, או מספיק מקום או זמן להכין אוכל מראש עבור האורחים.

באירוע, חשוב שיהיה מקום בו אנשים יכולים להשיג אוכל מיד עם הגעתם, דוכן גריל הם דרך מצוינת לשרת אורחים באירוע מכיוון שהם מאפשרים לאנשים לתפוס משהו מהיר וקל , הוא מציע דרך נהדרת לאורחים שלכם ליהנות מהבשרים והמנות הראשונות האהובות עליהם.

עלות של דוכן גריל לאירוע

דוכן גריל היא אחד מהחלקים הכי חשובים באירוע, זה המקום אליו אורחים יגיעו על מנת לאסוף את ליטרת הבשר שלהם,

העלות של עמדת גריל תהיה בהתאם לגודל, תכונות ומיקום האירוע. אם אתם מתכננים אירוע גדול, תזדקקו לדוכן גריל גדול יותר שיכול להתאים ליותר אורחים בבת אחת.

יתרונות של דוכני אוכל לאירוע

דוכני מזון הם דרך מצוינת לצמצם את תקציב האירוע שלכם ולספק את צרכי האורחים שלכם. הם גם מאפשרים לך להציע מגוון ואיכות יותר ממה קייטרינג יוכל להציע לכם. מבחינת לוגסיטית הוא עדיף לאין שיעור מכל חלופה אחרת שכן הוא נוח לשינוע.

יתרונות של צליית בשר על גריל

צליית בשר היא דרך קלה להכין אוכל ומהירה להכין אוכל עבור האורחים שלכם בנוסף לכך זוהי אלטרנטיבה בריאה ומלאת טעם ! מבחינה בריאותית היא מספקת ונותנת פתרונות בריאותיים כגון תוספת מוגברת של מינירלים ונוגדי חמצון לגופנו, כן אין צורך בשימוש בשמן.

מאכלי הגריל הנפוצים ביותר בישראל הם: סטייקים, המבורגרים, כנפיים, קבב(עשוי מבשר בקר או טלה טחון מעורבב עם תבלינים), נתח קצבים, כל אלה מוגשים עם פיתה, חומוס פלוס סלטים.

נתחים משובחים שכדאי לכם לנסות על המנגל

יש מעט מאוד מאכלים שמתעלים על נתח בשר טרי צלוי כהלכה, לכן נציג בפניכם כמה סוגי נתחים פחות מוכרים שכדי לקחת בחשבון במידה ואתם מעוניינים לשדרג את דוכן הגריל שלכם ולהשאיר את האורחים שלך עם טעם של עוד.

סטייק טומהוק הוא סוג של סטייק המגיע ונחתך מהגב של הפרה. הוא לא רך כמו נתחים אחרים, אבל ניתן לבשל אותו במהירות על אש גבוהה כדי ליצור קרום מלמעלה, מה שנותן לו את הטעם הייחודי שלו.

מידת העשייה המומלצת שלו היא מדיום ומטה.

כמו כן ניתן לנסוץ את נתח קצבים הנחתך מהשריר המרכזי בסרעפת, המעניק לבשר מרקם קשה יותר בהשוואה לאנטריקוט אך מפצה על כך בטעם חזק ואינטנסיבי. כדי למקסם את הטעמים מבלי לפגוע בנתח , מומלץ להגיש במידת עשייה רייר.

אם אתם רוצים לגוון יותר תוכלו להגיש לאורחים שלכם את הואסיו אחד מהנתחים המועדפים על הדרום אמריקאים, חלק זה נמצא בחלל הבטן של הבקר הוא בעל טעם עשיר ודומיננטי, מידת העשייה המומלצת שלו היא מדיום ומטה.

הוספת נתחים אלו לדוכן הגריל שלכם תשדרג את חווית אכילת הבשר באירוע ! 

 

דוכנים נוספים

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>