מי מאיתנו הישראלים לא אוהב על האש? אתם מרימים אירוע ומעוניינים לתת חווית בשרים מיוחדת לאורחים שלכם ? היום קיימת אופציה ייחודית שתשדרג את האירועים שלכם ותהפוך אותו למקורי ובלתי נשכח!
דוכן גריל במשאית פורד, המורכב מגריל פחמים או גז המציע את מיטב הבשרים: פרגיות ,קבב, כבד עוף, כנפי עוף , צ'וריסוס, נקניקיות מרגז חריפות, סטייק אנטריקוט ועוד.
דוכן גריל במשאית פורד הוא אידאלי לאירועים קטנים שנעשים בחוץ, בחצר האחורית או בחוף הים. היא מתאימה לימי הולדת או חתונות הנערכות, ימי גיבוש בעבודה, אתם יכולים להיות בטוחים שלאורחים שלכם יהיה כוח לחגוג עד שעות הלילה במלוא הכוח שכן אספקה בשרים טריים וחמים לא תפסיר להגיע היישר אליהם. תהיו בטוחים שהאורחים שלכם ישארו זמן רב יותר.
הדוכן הוא פתרון מושלם לאירועים שאין להם מטבח, או מספיק מקום או זמן להכין אוכל מראש עבור האורחים.
באירוע, חשוב שיהיה מקום בו אנשים יכולים להשיג אוכל מיד עם הגעתם, דוכן גריל הם דרך מצוינת לשרת אורחים באירוע מכיוון שהם מאפשרים לאנשים לתפוס משהו מהיר וקל , הוא מציע דרך נהדרת לאורחים שלכם ליהנות מהבשרים והמנות הראשונות האהובות עליהם.
דוכן גריל היא אחד מהחלקים הכי חשובים באירוע, זה המקום אליו אורחים יגיעו על מנת לאסוף את ליטרת הבשר שלהם,
העלות של עמדת גריל תהיה בהתאם לגודל, תכונות ומיקום האירוע. אם אתם מתכננים אירוע גדול, תזדקקו לדוכן גריל גדול יותר שיכול להתאים ליותר אורחים בבת אחת.
דוכני מזון הם דרך מצוינת לצמצם את תקציב האירוע שלכם ולספק את צרכי האורחים שלכם. הם גם מאפשרים לך להציע מגוון ואיכות יותר ממה קייטרינג יוכל להציע לכם. מבחינת לוגסיטית הוא עדיף לאין שיעור מכל חלופה אחרת שכן הוא נוח לשינוע.
צליית בשר היא דרך קלה להכין אוכל ומהירה להכין אוכל עבור האורחים שלכם בנוסף לכך זוהי אלטרנטיבה בריאה ומלאת טעם ! מבחינה בריאותית היא מספקת ונותנת פתרונות בריאותיים כגון תוספת מוגברת של מינירלים ונוגדי חמצון לגופנו, כן אין צורך בשימוש בשמן.
מאכלי הגריל הנפוצים ביותר בישראל הם: סטייקים, המבורגרים, כנפיים, קבב(עשוי מבשר בקר או טלה טחון מעורבב עם תבלינים), נתח קצבים, כל אלה מוגשים עם פיתה, חומוס פלוס סלטים.
יש מעט מאוד מאכלים שמתעלים על נתח בשר טרי צלוי כהלכה, לכן נציג בפניכם כמה סוגי נתחים פחות מוכרים שכדי לקחת בחשבון במידה ואתם מעוניינים לשדרג את דוכן הגריל שלכם ולהשאיר את האורחים שלך עם טעם של עוד.
סטייק טומהוק הוא סוג של סטייק המגיע ונחתך מהגב של הפרה. הוא לא רך כמו נתחים אחרים, אבל ניתן לבשל אותו במהירות על אש גבוהה כדי ליצור קרום מלמעלה, מה שנותן לו את הטעם הייחודי שלו.
מידת העשייה המומלצת שלו היא מדיום ומטה.
כמו כן ניתן לנסוץ את נתח קצבים הנחתך מהשריר המרכזי בסרעפת, המעניק לבשר מרקם קשה יותר בהשוואה לאנטריקוט אך מפצה על כך בטעם חזק ואינטנסיבי. כדי למקסם את הטעמים מבלי לפגוע בנתח , מומלץ להגיש במידת עשייה רייר.
אם אתם רוצים לגוון יותר תוכלו להגיש לאורחים שלכם את הואסיו אחד מהנתחים המועדפים על הדרום אמריקאים, חלק זה נמצא בחלל הבטן של הבקר הוא בעל טעם עשיר ודומיננטי, מידת העשייה המומלצת שלו היא מדיום ומטה.
הוספת נתחים אלו לדוכן הגריל שלכם תשדרג את חווית אכילת הבשר באירוע !
טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.