דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה:

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל לאירועים על פורד אנגליה

אם חשבתם שתראו את הרכב מסוג פורד אנגליה רק במוזיאונים באנגליה , טעות בידכם!

הרכב עושה בימים אלה עלייה לארץ, ולא חברים הוא לא מכירה ואינו לאספנות, הוא משמש כדוכן אוכל לאירועים!

אם אתה מעוניינים להוסיף דוכן אוכל לאירוע שלכם עם טאץ בניחוח אירופאי אנגלו סאקסי ,פורד אנגליה היא הבחירה הנכונה!

אין ספק שאטרקציה זו תשאיר את האורחים שלכם עם פה פעור וחוויה בלתי נשכחת.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי עובר שינוי ועכשיו הוא משמש אותנו להגשת מאכלים ומשקאות.

פורד אנגליה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

פורד אנגליה היא רכב מתוצרת בריטית של חברת פורד,היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות ביותר שקיימות עד היום.

תחת השם פורד אנגליה נוצרו רק 4 דגמים של מכוניות בין השנים 1940 ו1967.

פורד אנגליה הוא רכב שנוצר עבור תושבי אנגליה. פורד אנגליה תוכננה להיות מכונית שיכולה לחצות את כל סוגי השטח ומזג האוויר.

המטבח האנגלי- ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום

המטבח הבריטי הוא שילוב של תרבויות ומטבחים שונים, ועדיין הוא נחשב למטבח אניגמטי ומסורתי ופחות מוכר ביחס למטבחים אירופאים אחרים כמו המטבח האיטלקי והצרפתי.

ההיסטוריה של האוכל הבריטי היא נושא מעניין בפני עצמו, אך היא גם משחקת תפקיד חשוב בהבנת האופן שבו התפתחו המאכלים הללו עם הזמן.

מאכלים בריטיים הם תערובת ייחודית של השפעות מהאיים הבריטיים ומכל העולם. זה מה שעושה אותם כל כך מעניינים ומגוונים. לדוגמה, פיש אנד צ'יפס הוא מרכיב בריטי שהותאם פעמים רבות במהלך השנים כדי להתאים לטעמים שונים.

מאכלים בריטיים לא רק מפורסמים בטעם שלהם אלא גם בגלל הייחודיות שלהם. יש כל כך הרבה מנות שאולי לא תמצאו במדינות אחרות. חלקם כוללים פודינג יורקשייר, פיש אנד צ'יפס, פאי רועים ופודינג שחור.

מנות פופלאריות באנגליה

למטבח האנגלי יש היסטוריה ארוכה והוא עוצב על ידי הגיאוגרפיה המגוונת של המדינה, ההיסטוריה העשירה והיחסים המורכבים עם קהילות המהגרים הרבות שלה.

המנה הפופולרית ביותר באנגליה היא פיש אנד צ'יפס. זוהי אחת המנות הנפוצות ביותר שנמצאות בפאבים ברחבי הארץ. המנה קיימת מאז 1847 כשהוגשה לראשונה על ידי אדם בשם ג'וזף מאלין שהיה בעל פאב בלונדון.

פיש אנד צ'יפס היא מנה המורכבתמדג מטוגן או בגריל עם צ'יפס חתוך. המנה מוגשת לרוב עם אפונה דייסית, רוטב טרטר וחתיכות לימון.

המנה השנייה הכי פופולרית באנגליה היא באנג'רס ומאש. המנה האנגלית הקלאסית הזו מורכבת מנקניקים שמטגנים עם פירה. הוא נוצר לראשונה על ידי ג'ון היל במהלך שנות ה-1800 כאשר ניהל פונדק בשם האריה האדום בפאתי וולברהמפטון, אנגליה.

המאכל השלישי הפופולרי ביותר באנגליה הוא פאי הרועים שמקורו מסקוטלנד אך התפרסם לאחר שהוכנס לאנגליה על ידי מהגרים בריטים מהמאה ה-19 שחיו בה.

פשטידת רועים היא מנה בשרית העשויה מבשר בקר, טלה או חזיר טחון ובדרך כלל מכוסה בפירה.

מקורות השם אינם ידועים, אך ישנן מספר תיאוריות: תיאוריה אחת מציעה שהפשטידה הוכנה במקור על ידי רועים כדי להאכיל את עדריהם הרעבים;

המאכל הרביעי הפופולרי הוא פודינג יורקשייר , זהו בעצם פודינג מלוח. הוא עשוי מקמח, ביצים, חלב וחמאה ונאפה בתנור. המנה הזו קיימת כבר מאות שנים וניתן למצוא אותה בכל רחבי בריטניה , המנה נוצרה במקור ביורקשייר, אנגליה.

יש לו וריאציות רבות כמו זו המסורתית שמכינים עם שומן מן החי או כזו שמכינים עם חמאה במקום חלב. הווריאציה הפופולרית ביותר היא זו שמשתמשת בקמח תופח ואבקת אפייה כדי ליצור בלילה קלה שמתנפחת כשהיא מתבשלת.

המטבח והתרבות הבריטית ייחודים בדרכם – יש משהו לכל אחד!

 

דוכנים נוספים

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>