דוכן סושי מפורק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי מפורק לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי מפורק לאירועים:

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן צ'יראשי סושי מפורק

שילוב אוכל יפני בתזונה היומית שלנו, הפך לטרנד בארץ ובעולם.

מי מאיתנו לא אוהב סושי? האוכל היפני הפופולרי בעולם, המורכב מאורז ,ירקות המכיל בתוכו דג נע ,מבושל או מעושן. אין ספק שהוספת דוכן סושי תוסיף לאירוע שלכם ותשמח את האורחים חובבי הסושי המושבעים , אך אם אתם מעוניינים לשדרג את הדוכן שלכם ניתן לתת לו טווסיט, לעשות דוכן סושי מפורק, לא לדאוג זהו סושי מפורק המוגש בצלחת או קערה היוצר “בלאגן אסתטי” שובה עין.

צ׳ראשי סושי או סושי מפורק זו מנה שהאורחים שלכם יכולים לאכול ולהרכיב בקלות בכל רגע במהלך האירוע , זוהי מנה מושלמת, זמן ההכנה שלה הוא קצר בהשוואה למנת סושי מסורתי. כל מרכיב מגיע בנפרד לצלחת, שביחד יוצרים ונותנים למנה מראה אסתטי ,נקי ועשיר כמיטב המסורת היפנית.

התוספות שעל האורז יכולות להשתנות לפי טעמם האישי של האורחים, דוכן זה נותן להם את האפשרות לייצר מגוון טעמים ומרקמים בצלחת שלהם, תופסת של סלט רענן ובריא עם אבוקדו טרי , דג סלמון או דג טונה עם שילוב של רוטב סויה ,ווסאבי, שומשום שחור או לבן ואצות יהפכו את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים.

איזה דגים שמים בציראשי יפני?

כל דג טרי שאורחים שלכם אוהבים הם יכלו לשלב במנה שלהם ברמת העיקרון , בדוכן הם יקבלו את הדגים מפולטים ללא עור חתוכים לקוביות.

המטבח היפני

המטבח היפני הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם בשל טעמיו הייחודיים ומרכיביו האקזוטיים ובו בזמן הוא ידוע בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

אוכל יפני הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם. הם ידועים במנות הייחודיות והטעימות שלהם שעברו מדור לדור. הם ידועים גם בטעמים העדינים והמורכבים שלהם.

המטבח היפני ידוע גם בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

ישנם סוגים רבים ומגוונים של מנות שהמטבח היפני יכול להציע ,מלבד סושי.

סשימי – זהו דג נא פרוס דק. זה מוגש בדרך כלל עם רוטב סויה, ווסאבי וג'ינג'ר, הוא מיוצר באופן מסורתי מבשר של דגים גדולים, כגון טונה, סלמון או מקרל. עם זאת, אפשר להכין סשימי גם מדגים קטנים יותר.

ראמן – זהו מרק אטריות שניתן להרתיח במים, לבשל על כיריים או להכין בסיר לחץ חשמלי. המרק הכולל מכיל רוטב סויה המעניק לו טעם מלוח . מרכיבים נוספים כוללים אצות מיובשות, קומבו (אצות ים), בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. ניתן להוסיף גם בשר בקר או עוף אם רוצים.

יאקיטורי -זהו מאכל המורכב מעוף בגריל ,ירקות, הוא מוגש בצורת שיפוד על מקל, מנב זו קיימת כבר מאות שנים ויש לה וריאציות רבות ברחבי הארץ. בעבר מנה זו הייתה מבוססת על בשר היום ניתן להכין אותה גם עם דג סלומון.

יקיטורי מוגש בדרך כלל בשיפודים, אפשר למצוא אותו במסעדות יפניות, בדוכני רחוב, ואפילו כטייק אאוט מכמה מסעדות.

יתרונות בריאותיים של סושי

כאמור חוץ מן העובדה שהסושי הוא טעים יש לו גם יתרונות בריאותיים , זהו מזון דל קלוריות, מלא בחומרים מזינים.

הוא מכיל חלבון, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.

היתרונות הבריאותיים של סושי כוללים:

– רמות גבוהות של ויטמין B12 וסלניום המסייעים להילחם בעייפות ולשפר את מצבי הרוח

– רכיבי התזונה המצויים בסושי חשובים לבריאות העיניים

– סושי דל בקלוריות ועשיר בסיבים המסייעים בשליטה על רמות הסוכר בדם

לסיכום אין ספק שדוכן סושי מפורק והמטבח היפני ישדרג את האירוע שלכם וישאר טעם וחוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם!

 

דוכנים נוספים

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>