דוכן סושי מפורק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי מפורק לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי מפורק לאירועים:

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן צ'יראשי סושי מפורק

שילוב אוכל יפני בתזונה היומית שלנו, הפך לטרנד בארץ ובעולם.

מי מאיתנו לא אוהב סושי? האוכל היפני הפופולרי בעולם, המורכב מאורז ,ירקות המכיל בתוכו דג נע ,מבושל או מעושן. אין ספק שהוספת דוכן סושי תוסיף לאירוע שלכם ותשמח את האורחים חובבי הסושי המושבעים , אך אם אתם מעוניינים לשדרג את הדוכן שלכם ניתן לתת לו טווסיט, לעשות דוכן סושי מפורק, לא לדאוג זהו סושי מפורק המוגש בצלחת או קערה היוצר “בלאגן אסתטי” שובה עין.

צ׳ראשי סושי או סושי מפורק זו מנה שהאורחים שלכם יכולים לאכול ולהרכיב בקלות בכל רגע במהלך האירוע , זוהי מנה מושלמת, זמן ההכנה שלה הוא קצר בהשוואה למנת סושי מסורתי. כל מרכיב מגיע בנפרד לצלחת, שביחד יוצרים ונותנים למנה מראה אסתטי ,נקי ועשיר כמיטב המסורת היפנית.

התוספות שעל האורז יכולות להשתנות לפי טעמם האישי של האורחים, דוכן זה נותן להם את האפשרות לייצר מגוון טעמים ומרקמים בצלחת שלהם, תופסת של סלט רענן ובריא עם אבוקדו טרי , דג סלמון או דג טונה עם שילוב של רוטב סויה ,ווסאבי, שומשום שחור או לבן ואצות יהפכו את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים.

איזה דגים שמים בציראשי יפני?

כל דג טרי שאורחים שלכם אוהבים הם יכלו לשלב במנה שלהם ברמת העיקרון , בדוכן הם יקבלו את הדגים מפולטים ללא עור חתוכים לקוביות.

המטבח היפני

המטבח היפני הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם בשל טעמיו הייחודיים ומרכיביו האקזוטיים ובו בזמן הוא ידוע בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

אוכל יפני הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם. הם ידועים במנות הייחודיות והטעימות שלהם שעברו מדור לדור. הם ידועים גם בטעמים העדינים והמורכבים שלהם.

המטבח היפני ידוע גם בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

ישנם סוגים רבים ומגוונים של מנות שהמטבח היפני יכול להציע ,מלבד סושי.

סשימי – זהו דג נא פרוס דק. זה מוגש בדרך כלל עם רוטב סויה, ווסאבי וג'ינג'ר, הוא מיוצר באופן מסורתי מבשר של דגים גדולים, כגון טונה, סלמון או מקרל. עם זאת, אפשר להכין סשימי גם מדגים קטנים יותר.

ראמן – זהו מרק אטריות שניתן להרתיח במים, לבשל על כיריים או להכין בסיר לחץ חשמלי. המרק הכולל מכיל רוטב סויה המעניק לו טעם מלוח . מרכיבים נוספים כוללים אצות מיובשות, קומבו (אצות ים), בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. ניתן להוסיף גם בשר בקר או עוף אם רוצים.

יאקיטורי -זהו מאכל המורכב מעוף בגריל ,ירקות, הוא מוגש בצורת שיפוד על מקל, מנב זו קיימת כבר מאות שנים ויש לה וריאציות רבות ברחבי הארץ. בעבר מנה זו הייתה מבוססת על בשר היום ניתן להכין אותה גם עם דג סלומון.

יקיטורי מוגש בדרך כלל בשיפודים, אפשר למצוא אותו במסעדות יפניות, בדוכני רחוב, ואפילו כטייק אאוט מכמה מסעדות.

יתרונות בריאותיים של סושי

כאמור חוץ מן העובדה שהסושי הוא טעים יש לו גם יתרונות בריאותיים , זהו מזון דל קלוריות, מלא בחומרים מזינים.

הוא מכיל חלבון, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.

היתרונות הבריאותיים של סושי כוללים:

– רמות גבוהות של ויטמין B12 וסלניום המסייעים להילחם בעייפות ולשפר את מצבי הרוח

– רכיבי התזונה המצויים בסושי חשובים לבריאות העיניים

– סושי דל בקלוריות ועשיר בסיבים המסייעים בשליטה על רמות הסוכר בדם

לסיכום אין ספק שדוכן סושי מפורק והמטבח היפני ישדרג את האירוע שלכם וישאר טעם וחוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם!

 

דוכנים נוספים

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>