דוכן גבינות ויין לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים, קייטרינג חלבי
דוכן גבינות ויין לאירועים

פירוט קצר על דוכן גבינות ויין לאירועים:

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

 דוכן גבינות ויין

דוכן גבינות ויין באירועים אינו מושג חדש. זה קיים כבר שנים וזה עדיין אחד הדברים הפופולריים ביותר שיש בכל אירוע. יש הרבה סיבות למה זה כל כך פופולרי. אחד מהם הוא משום שזו יכולה להיות דרך מצוינת לגרום לאנשים לדבר אחד עם השני.

דוכן הגבינות והיין הוא גם דרך מצוינת למשוך אנשים שלא יודעים מה הם רוצים לאכול או לשתות באירוע. הם יכולים לעצור ליד הדוכן, לנסות כמה סוגים שונים של גבינות, ואז להחליט מה הם רוצים לאכול או לשתות משם והלאה.

איזה סוגי גבינות נמצא בדוכן גבינות באירוע?

ניתן לחלק גבינות לשתי קטגוריות: קשות ורכות. הגבינות הקשות לרוב מיושנות לאורך זמן ובעלות מרקם מוצק ומתפורר. הם עשויים לעתים קרובות מחלב פרה או מחלב עיזים. גבינות רכות עשויות בדרך כלל מחלב פרה או מחלב כבשים ובעלות מרקם קרמי.

סוגי הגבינות שימצאו בדוכן הגבינות יהיו תלויים באיזה סוג אירוע מדובר. אם מדובר באירוע בחוץ, קרוב לוודאי שהדוכן יציע בעיקר גבינות קשות שאין צורך בקירור כי הן לא יתקלקלו מהר כמו גבינות רכות. אם מדובר באירוע מקורה, דוכן הגבינות כנראה יציע גם גבינות קשות וגם גבינות רכות אבל במנות קטנות יותר כי צריך לשמור אותן בקירור כדי להישאר טריות יותר.

בעקרון עדיף שבאירוע יהיה מגוון רחב של גבינות מקל ועד חזק, המגוון הרחב של הגבינות יספק משהו לכל אורח.

באירוע יוצעו מגוון גבינות. חלק מהגבינות שיהיו נוכחות הן:

  1. גאודה: גבינה זו היא גבינה הולנדית שעשויה מחלב פרה. לגאודה מרקם קרמי וטעם מתקתק ואגוזי.
  2. צ'דר: גבינה זו נקראת על שם הכפר באנגליה בו היא נוצרה לראשונה. ניתן לתאר צ'דר כבעל טעם חד וחריף עם צבע כתום.
  3. ברי: גבינה מסוג זה מגיעה מצרפת והיא עשויה בדרך כלל מחלב פרה או מחלב עיזים. יש לו מרקם רך וקרמי וטעם אדמתי עם רמזים לטעמי פטריות ופירות.

איזה יין מומלץ לשתות כאשר אנחנו רוצים לאכול גבינה

סוגי היין העיקריים המתאימים לגבינה הם יינות אדומים יבשים. ליינות אלו רמת סוכר נמוכה, מה שהופך אותם להתאמה מושלמת לגבינה. שילוב יין עם גבינה הוא אמנות שלוקח זמן לשלוט בה ויש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון, כמו גיל היין וסוג הגבינה.

היין הטוב ביותר לשתות עם גבינה הוא קברנה סוביניון. יש לו טעם כהה ועשיר אשר משתלב היטב עם הטעם החזק והמלוח של הגבינה. סוג זה של יין מומלץ לרוב לשתייה עם גבינה מכיוון שהוא מחמיא לטעם החזק והמלוח של הגבינה.

באופן כללי, יינות אדומים הם בעלי גוף מלא יותר מיינות לבנים, עם פרופיל טעמים עשיר יותר הכולל תווים פיקנטיים וטעמי פירות כמו שזיפים או פטל שחור.

סוגי היין האדום הפופולריים ביותר הם קברנה סוביניון, שיראז, פינו נואר ומרלו.

חשוב לציין שלא כל היינות הולכים טוב עם גבינה. המפתח הוא למצוא יין בעל אותה עוצמה כמו הגבינה. למשל, אם אתם אוכלים גבינה קשה מאוד כמו פרמזן, אז כדאי לשתות יין שהוא גם מאוד קשה ויבש בטעמו.

אין סוג אחד של יין אדום המושלם לכל סוגי הגבינות. הדרך הטובה ביותר לקבוע איזה סוג של יין אתה צריך לשלב עם הגבינה שלך היא לטעום אותם יחד ולראות מה אתם חושבים.

זוהי טעות נפוצה לחשוב שכל היינות מיוצרים מתאימים לשילוב עם גבינה.

יש יינות שלא מומלץ לשתות כשאנחנו רוצים לאכול גבינה, למשל יינות לבנים כמו שרדונה שיכול להיות בעל טעם חזק שישתלט על כל טעם מהגבינה.

דוכנים נוספים

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>