דוכן באן אסאדו לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן באן אסאדו לאירועים

פירוט קצר על דוכן באן אסאדו לאירועים:

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן באן אסאדו

דוכני אוכל של אסאדו הם אופציה נהדרת לאירוע הבא שלכם. הם יכולים לספק מנה איכותית וטעימה שמקורו הגיע מהמטבח הארגנטינאי. תוכלו למצוא מנת אסאדו משובחת ביותר בדוכן זה.

ניתן להשכיר דוכני אוכל של אסאדו ולהקימם במיקום לבחירתכם.

דוכני מזון אסאדו צוברים פופולריות בתעשיית המזון. הם מושלמים לאירועים מכיוון שהם מספקים אווירה חיצונית נהדרת וניתן להתאים אותם כך שיתאימו לכל נושא אירוע.

דוכן האוכל אסאדו הוא אופציה מושלמת לאירועי חוצות. הוא מספק את האווירה המושלמת וניתן להתאים אותו לכל נושא אירוע.

דוכני מזון הם דרך מצוינת להכניס אווירה חגיגית לכל אירוע.

אסאדו, הברביקיו הארגנטינאי, הוא הבחירה המושלמת לדוכני מזון.

לא קשה למצוא מסעדה ארגנטינאית המציעה שירותי קייטרינג, אבל כן קשה למצוא חברת קייטרינג מקצועית שתדע לעמוד בכל תקלה שתבוא.

הדבר הטוב ביותר בדוכני מזון אסאדו הוא שהם זולים וקלים להקמה ואצלנו תמצאו אותם במחיר הוגן ומשתלם במיוחד.

קייטרינג אסאדו לאירועים

האסאדו הוא ברביקיו ארגנטינאי מסורתי, הפופולרי במדינות רבות. המנה עשויה בדרך כלל עם בשר בקר וניתן לבשל את הבשר על גריל או על אש פתוחה. זה מוגש בדרך כלל עם לחם, סלט ויין. במאמר זה נבדוק כיצד לבחור את קייטרינג אסאדו הטוב ביותר לאירועים.

ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג לאירוע שלך כגון תקציב ומיקום. אבל אחד השיקולים החשובים ביותר הוא איזה סוג של מטבח אתה רוצה באירוע שלך.

בחירת שירות הקייטרינג המתאים יכולה להיות משימה לא פשוטה. ישנם גורמים רבים שצריך לקחת בחשבון, כמו אוכל, עלות ושירות.

להלן רשימה של דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג אסאדו לאירוע:

באיזה אירוע מדובר?

כמה אנשים משתתפים?

האם רוצים אפשרויות צמחוניות?

האם יש אלרגיות או הגבלות תזונתיות?

בחירת קייטרינג לאירוע היא לא החלטה שיש להקל בה ראש. לשירות הקייטרינג יכולה להיות השפעה עצומה על הצלחתו או הכישלון של האירוע שלכם.

שילובי יין עם בשר אסאדו

בארגנטינה, בשר אסאדו מוגש לרוב עם כוס יין אדום.

היינות הטובים ביותר לשתייה עם בשר אסאדו הם קברנה סוביניון, מרלו ומלבק.

יין שמשתלב היטב עם בשר אסאדו הוא מלבק. יש לו טעם עמוק ופירותי המשלים את עושר הבשר. יינות נוספים שמשתלבים היטב במנה זו כוללים קברנה סוביניון ושיראז.

מלבק: מלבק הוא זן ענבים הגדל בעיקר בארגנטינה, אך גם בצ'ילה ובקליפורניה. ליין טעם עמוק ופירותי המשלים את העושר של בשר האסאדו.

קברנה סוביניון: מקורו של יין זה מצרפת והוא ידוע בטאנינים ובחומציות הגבוהה שמאזנת את מתיקות הבשר.

שיראז: שיראז הוא זן ענבים אוסטרלי המייצר יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות עשירים כדי להשלים את המתיקות של המנה

בשר אסאדו הוא מאכל פופולרי מאוד באמריקה הלטינית. השילוב של הבשר והיין עם סוגי מזון ספציפיים יכול להשתנות בהתאם למדינה או לאזור.

– הארגנטינאים בדרך כלל שותים יין אדום עם האסאדו שלהם. הפופולריים ביותר הם מלבק וקברנה סוביניון.

– הצ'יליאנים בדרך כלל שותים יין לבן עם האסאדו שלהם, אבל הם משתמשים גם בכמה יינות רוזה.

– המקסיקנים בדרך כלל שותים טקילה או מזקל עם האסאדו שלהם, מכיוון שהם מאמינים שתכולת האלכוהול של המשקאות הללו דומה לזה של יין אדום וזה עוזר להם להתעכל טוב יותר לאחר ארוחה כבדה.

שילובי יין עם סוגי בשר

יין טוב יכול להכין או לשבור מנה. זה יכול להיות ההבדל בין ארוחה טעימה לארוחה שנשכחת. היין הנכון ישפר את טעמי האוכל, תוך הוספת עומק ומורכבות לארוחה שלך.

ישנם גורמים רבים שמתאימים לשילוב יין עם אוכל, כגון סוג הבשר, הרוטב, התבלינים ועשבי התיבול המשמשים את המנה. לדוגמה, לא תרצו לשלב יין אדום כבד עם מנת דג לבן עדינה כי היא תכריע את הטעם של הדג. כשאתם בוחרים יינות למנות שלכם, קחו בחשבון את העצות הבאות:

– שילוב יינות בעלי גוף קל עם מנות קלות

– שילוב יינות בעלי גוף בינוני עם מנות בינוניות

– שילוב יינות בעלי גוף מלא עם מנות מלאות טעם

יש אנשים המאמינים כי יין מתאים ביותר לסוגי בשר מסוימים. לדוגמה, יין אדום משודך בדרך כלל לבשר בקר או כבש. יין לבן משולב בדרך כלל עם דגים או עוף. עם זאת, אין כללים קשוחים כשזה מגיע לזיווג יין ואוכל.

סוג הבשר שבו אתה משתמש ישפיע על פרופיל הטעם של המנה שלך ולכן חשוב לקחת זאת בחשבון בעת זיווג יינות. לדוגמה, אם אתה משתמש בשפשוף חריף על הבשר שלך, ייתכן שתרצה לשלב אותו עם יין אדום יבש בעל טעמים דומים כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתה משתמש במרינדה בהשראה תאילנדית, ייתכן שתרצה לשלב אותה עם יין לבן יבש כמו שרדונה או סוביניון בלאן.

ישנם סוגים רבים של יין שניתן לשלב עם סוגי בשר שונים. למשל, פינו נואר יתאים לסטייק.

היינות הפופולריים ביותר לשילוב עם עופות הם סוביניון בלאן ושרדונה. ליינות אלו טעמים עדינים ולעיתים הם חומציים יותר מיין אדום.

קברנה סוביניון הוא הבחירה המושלמת למנות בקר מכיוון שיש לו טעם עמוק והוא יכול לעמוד בטעם הנועז של הבשר.

 

דוכנים נוספים

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>