דוכן מיני בורגר לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן מיני בורגר לאירועים

פירוט קצר על דוכן מיני בורגר לאירועים:

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מיני בורגר

מיני המבורגרים הם המאכל המושלם למסיבה. ניתן להגיש אותם במגוון סגנונות שונים, לדוגמא: בסגנון סליידר, סלופי גו' ועוד.

אחת הדרכים הפופולריות ביותר להגיש מיני המבורגרים היא עם מגוון רטבי טבילה, כמו קטשופ, מיונז וחרדל.

כשזה מגיע לקייטרינג לאירוע הבא שלכם, חשבו מחוץ ללחמנייה!

מיני המבורגרים הם בגודל נגיסה, קלים לאכילה ומושלמים למסיבות. הם גם דרך מצוינת להאכיל קהל גדול מבלי לבלות שעות במטבח.

בחלק זה נדבר על קייטרינג מיני בורגר וכיצד ניתן להשתמש בו לאירוע הבא שלכם.

מיני המבורגרים הם בחירה מצוינת לאירועי קייטרינג מכיוון שהם קלים להכנה, הם זולים יותר מהמבורגרים בגודל רגיל, וניתן להכין אותם מבעוד מועד.

השלב הראשון בהכנת מיני המבורגרים הוא להכין את החומרי גלם. המרכיבים כוללים בדרך כלל בשר בקר טחון, פירורי לחם, ביצים, בצל, מלח, פלפל ושום. יש לערבב את החומרים הללו עד שהם יוצרים עקביות דמויית משחה.

לאחר מכן צריך לעצב את התערובת לקציצות קטנות ברוחב של שני סנטימטרים ובעובי סנטימטר אחד. אפשר לבשל את קציצות המיני המבורגר על גריל או במחבת. מבשלים אותם על אש בינונית כחמש דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-160 מעלות פרנהייט.

המבורגר מיוחד לאירועים

המבורגר הוא כריך המורכב מקציצה מבושלת של בשר בקר טחון, לפעמים עם בשרים אחרים כמו נקניק. בדרך כלל מניחים את הבשר בין שני חצאי לחמנייה ומגישים עם תוספות שונות.

ישנם סוגים רבים ושונים של המבורגרים ברחבי העולם. סוג אחד שהפך פופולרי בשנים האחרונות הוא המבורגר הגורמה. ניתן להכין המבורגרים גורמה מבשר בקר, הודו, ביזון, איילים או כל סוג אחר של בשר שנטחן ומבשל לקציצות. אפשר להכין אותם גם עם מרכיבים צמחוניים כמו עדשים או פטריות במקום בשר.

המבורגרים גורמה מוגשים לרוב באירועים מיוחדים כמו חתונות וימי הולדת כדי ליצור חוויה מיוחדת במיוחד עבור האורחים שזוכים ליהנות מהם.

ההמבורגר המיוחד הוא דרך יצירתית וטעימה ליצור באזז סביב האירוע שלכם.

זה לא רק על ההמבורגר עצמו, זה גם על החוויה. את ההמבורגר יש להגיש לצד צ'יפס ושתייה.

יש להגיש את ההמבורגר על צלחת אטרקטיבית עם ירקות צבעוניים, כמו עגבניות שרי ומלפפונים, כדי שיהיה יותר מושך לעין.

המבורגר מיוחד לאירועים הוא לא רק המבורגר. זה המבורגר שהוכן בצורה ספציפית לאירוע. המבורגר לאירועים יכול להיעשות עם סוגים שונים של בשר, רוטב, ואפילו ירקות.

המבורגרים הם לא רק פריטי מזון שצורכים תוך כדי תנועה. ניתן להגיש אותם גם באירועים ובחגיגות כדי לספק לאורחים ארוחה מהנה.

המבורגרים עם נקניקיות לאירועים

אם אתם מחפשים המבורגרים עם נקניקיות מיוחדים לאירועים, אצלנו תמצאו את דוכני המזון המושלמים לאירוע שלכם. כל מה שאתם צריכים באיכות מזון ללא פשרות. כשרות מלאה ואוכל טעים ומיוחד.

המבורגרים הם סוג של כריך שמכינים מבשר בקר טחון. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב ותוספות. המבורגרים מוגשים לרוב באירועים מכיוון שניתן להכין אותם מראש ולוקח מעט זמן לבשל אותם.

ניתן להגיש המבורגר באירוע כמתאבנים או כמנה עיקרית. זה מוגש בדרך כלל עם תוספת כמו צ'יפס, טבעות בצל או סלט כרוב. אפשר להגיש המבורגרים גם בצורת סליידרים שהם המבורגרים קטנים על לחמניות. תוכלו להגיש אותם כפינגר פוד לאירועים כמו פיקניקים וברביקיו.

הרעיון של המבורגרים עם נקניקיות לאירועים קיים כבר זמן מה. אבל רק עכשיו הרעיון התחיל להיות פופולרי. הסיבה היא שהוא מציע אלטרנטיבה בריאה יותר לשילוב ההמבורגר והצ'יפס המסורתי.

המבורגרים עם נקניקיות הם בחירה מושלמת לאירועים שיש בהם אווירה נינוחה ונינוחה.

זוהי המנה המושלמת לברביקיו או לפיקניק קיץ. הבשר עסיסי והנקניקייה מוסיפה קצת מרקם וטעם למנה הזו.

החלק הכי טוב בהמבורגרים עם נקניקיות הוא שאפשר להכין אותם מראש, פשוט מכסים אותם היטב בנייר אלומיניום, שמים אותם במקרר עד שתהיה מוכן לצלות אותם.

קצת על ההיסטוריה של ההמבורגר:

המבורגרים קיימים מאז סוף המאה ה-19, כאשר הם הוצגו לראשונה על ידי מהגרים גרמנים לאמריקה. המילה "המבורגר" מגיעה מהעיר הגרמנית המבורג, שם הכריכים הללו נוצרו לראשונה בשנת 1836 על ידי אוטו קואזה שמכר אותם מהמכולת שלו ליד הרציף לאורך נהר אלסטר בהמבורג, גרמניה

 

דוכנים נוספים

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>