דוכן פריקסה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן פריקסה לאירועים

פירוט קצר על דוכן פריקסה לאירועים:

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פריקסה

מעוניינים להפתיע את האורחים שלכם?

מעוניינים בדוכן אוכל אותנטי המתאים עם מגוון רחב של תוספות?

דוכן פריקסה , האוכל התוניסאי שכל ישראלי מכיר, תחשבו על האורחים שלכם מגיעים לאירוע ואתם מקבלים אותם עם לחם פריקסה חם וטרי שנאפה במקום עם מגוון תוספות עשיר וטעים כגון : ביצה קשה, עריסה , לימון כבוש, תפוחי אדמה, טונה וחמוצים! דוכן זה מתאים לכל סוגי האירועים כגון: חתונות,ימי הולדת , ברית או בריתה, או לחלופין אירועים של אירגונים גדולים.

אין אורח שיוכל להשאר אדיש לדוכן מקורי מסוג זה אשר מציע את חומרי הגלם הטובים והטריים ביותר, דוכן מסוג הוא המועדף על כל האורחים ולא משנה מאיזה טווח גילאים.

סוגי מאכלים מהמטבח התוניסאי

כאמור המטבח התוניסאי הפך לפופולרי במרוצת השנים בישראל , אין ישראלי שלא טעם פריקסה או סנדוויץ תוניסאי , מנות אלו מרכיבות בתוכם מספר ממרחים ורטבים שייחודיים למטבח התוניסאי , אחד מהם נקרא עריסה .

עריסה הוא בעצם ממרח שנעשה מפלפלים יבשים בתוספת שום תבלינים שמן ומלח, היא יכולה להעשות בשני צורות חריפה ומתוקה בהתאם לרצונכם, היא משדרגת כל מנה בזכות בטעם הארומטי שלה ומהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח הטוניסאי.

הפלפלים הם מקור מצוין לחומרים מזינים ונוגדי חמצון, הם מכילים ויטמינים, ברזל, אשלגן ומגנזיום, הם עוזרים ויעלים במניעת מחלות אנטי דלקתיות שהופכות אותם למזון המושלם עבור אנשים הסובלים מדלקת פרקים או מחלות דלקתיות אחרות.

כמן כן הם יעלים במניעת צרבת, הפרעות עיכול, ריפלוקס חומצי, כיבי קיבה ועוד.

לצד העריסה יש לציין את הלימונים הכבושים שנעשה בהם שימוש במטבח התוניסאי שכן הם הם דרך מצוינת להוסיף טעם לכל מנה ובריאות הם מלאים בנוגדי חמצון העוזרים בשיפור העיכול והפחתת דלקות!

דוכני מזון – ערך מוסף

דוכני המזון הם אופציה מצוינת לכל סוגי האירועים שכן אנחנו מכירים את נפשו של האורח הישראלי הממוצע שקודם אוכל דרך עיניו עוד לפני שהוא נתן ביס. דוכנים אלו בדיוק מספקים את הצורך הזה הם יוצרים אווירה ופותחים את רעבם של האורחים, הם עוזרים להציג את המזון באירוע בצורה ייחודית. מעבר ליתרונות הדקורטיביים שהם נותנים לאירוע דוכנים אל הם קלים ונוחים לשימוש הן מבחינת זמן הרכבתם וניידותם וגמישותם להתאים את עצמם לכל סוג חלל.

בעיקרון ניתן לומר שדוכנים אלו סוגרים את הפינה הכי חשובה לאירוע והיא האוכל! אתם בתור מארגנים לא צריכים לדאוג לשום דבר אלה רק להנות ביחד עם האורחים שלכם, שכן אתם יכולים להיות בטוחים שהאורחים שלכם מקבלים שירות וחוויה ייחודיים.

חשיבותו של חסכוך עלויות המזון לאירוע

אנשים רבים מתחילים להבין את החשיבות של חיסכון בעלויות מזון לאירוע.

עלויות מזון גבוהות עלולות להוות פגיעה עצומה בתקציב שלכם וחשוב למצוא דרכים לצמצם אותן, הקמת דוכני מזון היא דרך מצוינת לחסוך כסף וגם ליצור חוויה בלתי נשכחת לאורחים.

לסיכום:

דבר אחד ברור אירוע לא יכול להתקיים ללא מזון!

גם אם מדובר בחתונה או יום הולדת או ביום גיבוש של העובדים שלכם מתבררת עובדה פשוטה שכיום לא חוגגים יותר אירועים ללא דוכנים של מזון, שכן הם מספקים מספר יתרונות שמשדרגים את האירוע שלכם והופכים אותו לבלתי נשכח!

 

דוכנים נוספים

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>