דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

פירוט קצר על דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים:

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן דג אפוי במעטפת מלח

 

דג אפוי במלח הפך להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר היום בכל מסעדה, בין אם מדובר על מסעדת יוקרה או שרוצים להכין מתכון מיוחד בבית. אז אם בא לכם להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד באירוע הבא דוכן דג אפוי במעטפת מלח הוא הדרך לתת להם את מה שבטוח ישמחו לקבל בתפריט.

טכניקת בישול מיוחדת מגיעה לאירוע שלכם

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה להכנת דגים במשך מאות שנים. שיטת בישול זו אוטמת את הטעם והלחות של הדג, ויוצרת מנה עסיסית ומלאת טעם. על ידי שימוש בשכבה עבה של מלח, אתה יכול גם להבטיח שהדג יתבשל באופן שווה לכל אורכו. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כמעט כל סוג של דגים, מה שמאפשר ליצור מנות ייחודיות במינימום מאמץ. דגים אפויים במלח הם דרך פשוטה אך טעימה ליהנות מפירות ים מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה במשך מאות שנים. זוהי דרך פשוטה אך טעימה להכין דגים, וכתוצאה מכך מנה לחה וטעימה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הדג, תוך שהוא מספק מרקם פריך. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כל סוג של דגים, מדג לבן ועד סלמון ואפילו רכיכות. רק עם כמה מרכיבים וקצת סבלנות, תוכלו ליצור מנה מרשימה שתגרה את בלוטות הטעם שלכם!

דג סלמון אפוי במלח

סלמון אפוי במלח הוא דרך טעימה ובריאה ליהנות מהדג הרב-תכליתי הזה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הסלמון, ויוצר מנה עסיסית שבטוח תשמח כל חיך. לא רק שזה טעים נהדר, אלא שזו גם דרך קלה להכין סלמון לקהל. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכל לקבל מנה ראשונה מרשימה על השולחן תוך זמן קצר.

סלמון אפוי במלח היא טכניקת בישול עתיקה שקיימת כבר מאות שנים. זוהי דרך פשוטה וטעימה להכין סלמון שמביאה לדג עסיסי וטעים. קרום המלח אוטם את הלחות, ומאפשר לסלמון להתבשל בצורה אחידה ולשמור על טעמו. עם כמה מרכיבים בלבד, תוכלו לאכול ארוחת ערב מרשימה על השולחן תוך זמן קצר. בנוסף, אפיית הסלמון במלח מקלה על הניקוי!

סלמון אפוי במלח הוא דרך חדשנית וטעימה ליהנות מהדג הפופולרי הזה. המלח עוטף את הסלמון ויוצר מנה עסיסית ועסיסית עמוסה בטעם. לא רק שהוא טעים, אלא יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים. סלמון עשיר בחומצות שומן אומגה 3, שיכולות להפחית דלקות ולהגן מפני מחלות לב. אפיית הסלמון במלח עוזרת לנעול את רכיבי התזונה הללו תוך הוספת פרופיל טעם ייחודי למנה. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור ארוחה מדהימה שתרשים את האורחים שלכם ותשאיר להם חשק לעוד!

 

דוכנים נוספים

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>