דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,
טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!
דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,
טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!
דג אפוי במלח הפך להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר היום בכל מסעדה, בין אם מדובר על מסעדת יוקרה או שרוצים להכין מתכון מיוחד בבית. אז אם בא לכם להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד באירוע הבא דוכן דג אפוי במעטפת מלח הוא הדרך לתת להם את מה שבטוח ישמחו לקבל בתפריט.
טכניקת בישול מיוחדת מגיעה לאירוע שלכם
דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה להכנת דגים במשך מאות שנים. שיטת בישול זו אוטמת את הטעם והלחות של הדג, ויוצרת מנה עסיסית ומלאת טעם. על ידי שימוש בשכבה עבה של מלח, אתה יכול גם להבטיח שהדג יתבשל באופן שווה לכל אורכו. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כמעט כל סוג של דגים, מה שמאפשר ליצור מנות ייחודיות במינימום מאמץ. דגים אפויים במלח הם דרך פשוטה אך טעימה ליהנות מפירות ים מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.
דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה במשך מאות שנים. זוהי דרך פשוטה אך טעימה להכין דגים, וכתוצאה מכך מנה לחה וטעימה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הדג, תוך שהוא מספק מרקם פריך. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כל סוג של דגים, מדג לבן ועד סלמון ואפילו רכיכות. רק עם כמה מרכיבים וקצת סבלנות, תוכלו ליצור מנה מרשימה שתגרה את בלוטות הטעם שלכם!
דג סלמון אפוי במלח
סלמון אפוי במלח הוא דרך טעימה ובריאה ליהנות מהדג הרב-תכליתי הזה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הסלמון, ויוצר מנה עסיסית שבטוח תשמח כל חיך. לא רק שזה טעים נהדר, אלא שזו גם דרך קלה להכין סלמון לקהל. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכל לקבל מנה ראשונה מרשימה על השולחן תוך זמן קצר.
סלמון אפוי במלח היא טכניקת בישול עתיקה שקיימת כבר מאות שנים. זוהי דרך פשוטה וטעימה להכין סלמון שמביאה לדג עסיסי וטעים. קרום המלח אוטם את הלחות, ומאפשר לסלמון להתבשל בצורה אחידה ולשמור על טעמו. עם כמה מרכיבים בלבד, תוכלו לאכול ארוחת ערב מרשימה על השולחן תוך זמן קצר. בנוסף, אפיית הסלמון במלח מקלה על הניקוי!
סלמון אפוי במלח הוא דרך חדשנית וטעימה ליהנות מהדג הפופולרי הזה. המלח עוטף את הסלמון ויוצר מנה עסיסית ועסיסית עמוסה בטעם. לא רק שהוא טעים, אלא יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים. סלמון עשיר בחומצות שומן אומגה 3, שיכולות להפחית דלקות ולהגן מפני מחלות לב. אפיית הסלמון במלח עוזרת לנעול את רכיבי התזונה הללו תוך הוספת פרופיל טעם ייחודי למנה. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור ארוחה מדהימה שתרשים את האורחים שלכם ותשאיר להם חשק לעוד!
עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל • מרק שעועית בנוסח תימני
כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !
חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית
• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור
• חזה הודו עם דבש ורוזמרין
• כתף בקר מעושנת היטב
• רוסטביף נימוח
לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם
ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:
חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,
ממרח עגבניות מיובשות ועוד…
בטטה, קישוא וחציל שרופים!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.