דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה:

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל לאירועים על פורד אנגליה

אם חשבתם שתראו את הרכב מסוג פורד אנגליה רק במוזיאונים באנגליה , טעות בידכם!

הרכב עושה בימים אלה עלייה לארץ, ולא חברים הוא לא מכירה ואינו לאספנות, הוא משמש כדוכן אוכל לאירועים!

אם אתה מעוניינים להוסיף דוכן אוכל לאירוע שלכם עם טאץ בניחוח אירופאי אנגלו סאקסי ,פורד אנגליה היא הבחירה הנכונה!

אין ספק שאטרקציה זו תשאיר את האורחים שלכם עם פה פעור וחוויה בלתי נשכחת.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי עובר שינוי ועכשיו הוא משמש אותנו להגשת מאכלים ומשקאות.

פורד אנגליה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

פורד אנגליה היא רכב מתוצרת בריטית של חברת פורד,היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות ביותר שקיימות עד היום.

תחת השם פורד אנגליה נוצרו רק 4 דגמים של מכוניות בין השנים 1940 ו1967.

פורד אנגליה הוא רכב שנוצר עבור תושבי אנגליה. פורד אנגליה תוכננה להיות מכונית שיכולה לחצות את כל סוגי השטח ומזג האוויר.

המטבח האנגלי- ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום

המטבח הבריטי הוא שילוב של תרבויות ומטבחים שונים, ועדיין הוא נחשב למטבח אניגמטי ומסורתי ופחות מוכר ביחס למטבחים אירופאים אחרים כמו המטבח האיטלקי והצרפתי.

ההיסטוריה של האוכל הבריטי היא נושא מעניין בפני עצמו, אך היא גם משחקת תפקיד חשוב בהבנת האופן שבו התפתחו המאכלים הללו עם הזמן.

מאכלים בריטיים הם תערובת ייחודית של השפעות מהאיים הבריטיים ומכל העולם. זה מה שעושה אותם כל כך מעניינים ומגוונים. לדוגמה, פיש אנד צ'יפס הוא מרכיב בריטי שהותאם פעמים רבות במהלך השנים כדי להתאים לטעמים שונים.

מאכלים בריטיים לא רק מפורסמים בטעם שלהם אלא גם בגלל הייחודיות שלהם. יש כל כך הרבה מנות שאולי לא תמצאו במדינות אחרות. חלקם כוללים פודינג יורקשייר, פיש אנד צ'יפס, פאי רועים ופודינג שחור.

מנות פופלאריות באנגליה

למטבח האנגלי יש היסטוריה ארוכה והוא עוצב על ידי הגיאוגרפיה המגוונת של המדינה, ההיסטוריה העשירה והיחסים המורכבים עם קהילות המהגרים הרבות שלה.

המנה הפופולרית ביותר באנגליה היא פיש אנד צ'יפס. זוהי אחת המנות הנפוצות ביותר שנמצאות בפאבים ברחבי הארץ. המנה קיימת מאז 1847 כשהוגשה לראשונה על ידי אדם בשם ג'וזף מאלין שהיה בעל פאב בלונדון.

פיש אנד צ'יפס היא מנה המורכבתמדג מטוגן או בגריל עם צ'יפס חתוך. המנה מוגשת לרוב עם אפונה דייסית, רוטב טרטר וחתיכות לימון.

המנה השנייה הכי פופולרית באנגליה היא באנג'רס ומאש. המנה האנגלית הקלאסית הזו מורכבת מנקניקים שמטגנים עם פירה. הוא נוצר לראשונה על ידי ג'ון היל במהלך שנות ה-1800 כאשר ניהל פונדק בשם האריה האדום בפאתי וולברהמפטון, אנגליה.

המאכל השלישי הפופולרי ביותר באנגליה הוא פאי הרועים שמקורו מסקוטלנד אך התפרסם לאחר שהוכנס לאנגליה על ידי מהגרים בריטים מהמאה ה-19 שחיו בה.

פשטידת רועים היא מנה בשרית העשויה מבשר בקר, טלה או חזיר טחון ובדרך כלל מכוסה בפירה.

מקורות השם אינם ידועים, אך ישנן מספר תיאוריות: תיאוריה אחת מציעה שהפשטידה הוכנה במקור על ידי רועים כדי להאכיל את עדריהם הרעבים;

המאכל הרביעי הפופולרי הוא פודינג יורקשייר , זהו בעצם פודינג מלוח. הוא עשוי מקמח, ביצים, חלב וחמאה ונאפה בתנור. המנה הזו קיימת כבר מאות שנים וניתן למצוא אותה בכל רחבי בריטניה , המנה נוצרה במקור ביורקשייר, אנגליה.

יש לו וריאציות רבות כמו זו המסורתית שמכינים עם שומן מן החי או כזו שמכינים עם חמאה במקום חלב. הווריאציה הפופולרית ביותר היא זו שמשתמשת בקמח תופח ואבקת אפייה כדי ליצור בלילה קלה שמתנפחת כשהיא מתבשלת.

המטבח והתרבות הבריטית ייחודים בדרכם – יש משהו לכל אחד!

 

דוכנים נוספים

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>