דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה:

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל לאירועים על פורד אנגליה

אם חשבתם שתראו את הרכב מסוג פורד אנגליה רק במוזיאונים באנגליה , טעות בידכם!

הרכב עושה בימים אלה עלייה לארץ, ולא חברים הוא לא מכירה ואינו לאספנות, הוא משמש כדוכן אוכל לאירועים!

אם אתה מעוניינים להוסיף דוכן אוכל לאירוע שלכם עם טאץ בניחוח אירופאי אנגלו סאקסי ,פורד אנגליה היא הבחירה הנכונה!

אין ספק שאטרקציה זו תשאיר את האורחים שלכם עם פה פעור וחוויה בלתי נשכחת.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי עובר שינוי ועכשיו הוא משמש אותנו להגשת מאכלים ומשקאות.

פורד אנגליה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

פורד אנגליה היא רכב מתוצרת בריטית של חברת פורד,היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות ביותר שקיימות עד היום.

תחת השם פורד אנגליה נוצרו רק 4 דגמים של מכוניות בין השנים 1940 ו1967.

פורד אנגליה הוא רכב שנוצר עבור תושבי אנגליה. פורד אנגליה תוכננה להיות מכונית שיכולה לחצות את כל סוגי השטח ומזג האוויר.

המטבח האנגלי- ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום

המטבח הבריטי הוא שילוב של תרבויות ומטבחים שונים, ועדיין הוא נחשב למטבח אניגמטי ומסורתי ופחות מוכר ביחס למטבחים אירופאים אחרים כמו המטבח האיטלקי והצרפתי.

ההיסטוריה של האוכל הבריטי היא נושא מעניין בפני עצמו, אך היא גם משחקת תפקיד חשוב בהבנת האופן שבו התפתחו המאכלים הללו עם הזמן.

מאכלים בריטיים הם תערובת ייחודית של השפעות מהאיים הבריטיים ומכל העולם. זה מה שעושה אותם כל כך מעניינים ומגוונים. לדוגמה, פיש אנד צ'יפס הוא מרכיב בריטי שהותאם פעמים רבות במהלך השנים כדי להתאים לטעמים שונים.

מאכלים בריטיים לא רק מפורסמים בטעם שלהם אלא גם בגלל הייחודיות שלהם. יש כל כך הרבה מנות שאולי לא תמצאו במדינות אחרות. חלקם כוללים פודינג יורקשייר, פיש אנד צ'יפס, פאי רועים ופודינג שחור.

מנות פופלאריות באנגליה

למטבח האנגלי יש היסטוריה ארוכה והוא עוצב על ידי הגיאוגרפיה המגוונת של המדינה, ההיסטוריה העשירה והיחסים המורכבים עם קהילות המהגרים הרבות שלה.

המנה הפופולרית ביותר באנגליה היא פיש אנד צ'יפס. זוהי אחת המנות הנפוצות ביותר שנמצאות בפאבים ברחבי הארץ. המנה קיימת מאז 1847 כשהוגשה לראשונה על ידי אדם בשם ג'וזף מאלין שהיה בעל פאב בלונדון.

פיש אנד צ'יפס היא מנה המורכבתמדג מטוגן או בגריל עם צ'יפס חתוך. המנה מוגשת לרוב עם אפונה דייסית, רוטב טרטר וחתיכות לימון.

המנה השנייה הכי פופולרית באנגליה היא באנג'רס ומאש. המנה האנגלית הקלאסית הזו מורכבת מנקניקים שמטגנים עם פירה. הוא נוצר לראשונה על ידי ג'ון היל במהלך שנות ה-1800 כאשר ניהל פונדק בשם האריה האדום בפאתי וולברהמפטון, אנגליה.

המאכל השלישי הפופולרי ביותר באנגליה הוא פאי הרועים שמקורו מסקוטלנד אך התפרסם לאחר שהוכנס לאנגליה על ידי מהגרים בריטים מהמאה ה-19 שחיו בה.

פשטידת רועים היא מנה בשרית העשויה מבשר בקר, טלה או חזיר טחון ובדרך כלל מכוסה בפירה.

מקורות השם אינם ידועים, אך ישנן מספר תיאוריות: תיאוריה אחת מציעה שהפשטידה הוכנה במקור על ידי רועים כדי להאכיל את עדריהם הרעבים;

המאכל הרביעי הפופולרי הוא פודינג יורקשייר , זהו בעצם פודינג מלוח. הוא עשוי מקמח, ביצים, חלב וחמאה ונאפה בתנור. המנה הזו קיימת כבר מאות שנים וניתן למצוא אותה בכל רחבי בריטניה , המנה נוצרה במקור ביורקשייר, אנגליה.

יש לו וריאציות רבות כמו זו המסורתית שמכינים עם שומן מן החי או כזו שמכינים עם חמאה במקום חלב. הווריאציה הפופולרית ביותר היא זו שמשתמשת בקמח תופח ואבקת אפייה כדי ליצור בלילה קלה שמתנפחת כשהיא מתבשלת.

המטבח והתרבות הבריטית ייחודים בדרכם – יש משהו לכל אחד!

 

דוכנים נוספים

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>