דוכן סביח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סביח לאירועים

פירוט קצר על דוכן סביח לאירועים:

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סביח

מהו דוכן סביח וממה הוא מורכב?

הסביח הוא מנה המוגשת עם פיתות ביחד עם ביצה קשה,חציל מטוגן,תפוח אדמה,סלט ירקות,חמוצים,עמבה וטחינה.

אז מה הוא סביח ?

סביח הינו מנה שהביאו איתם עולים יהודים מעיראק , כיום מנה זו הפכה להיות חלק בלתי נפרד מן המבטח והקוליניריה הישראלית. זוהי בעצם ארוחת בוקר שיהודי עיראק היום בדרך כלל אוכלים בשבת בבוקר. במרוצת השנים הוא מאכל זה מצא את עצמו בכל פינה במדינת ישראל והפך לטרנד מרכזי בכל אירוע.

דוכן סביח לאירועים הפך להיות בעיניי רבים כאחת מן המנות הישראליות המרכזיות כן היא משלבת בתוכה מספר טעמים שגורמים חגיגה לחך.

דוכן סביח לאירועים אשר פועל בזמן אירוע מעניק לכם את האפשרות לתת שירות אישי לאורחים שלכם שכן ניתן להרכיב להם את המנה באופן אישי.שילוב נכון של טחינה וביצה פלוס חציל אל תוך פיתה טרייה כאשר האורחים שלכם יכולים לצפות בתהליך ההכנה.סביח נחשב בעולם המזון כמזון טרנדי, מסורתי אשר מתאים במיוחד לאירועיים טבעוניים. דוכן סביח הוא חלופה מצוינת באירועים עבור אורחים שאינם אוכלים בשר .ניתן לשלב דוכן סביח לאירועים ביחד עם דוכן צ'יפס, דוכן שקשוקה, דוכן נקניקיות, שתייה קרה, גלידה אמריקאית או שערות צמר גפן.

מידע נוסף עבור דוכני מזון לאירועים

תעשיית האירועים כל הזמן צומחת ומתפתחת. ישנם המון סוגים של אירועים, החל מכנסים ועד חתונות, ולכל אחד יש את מערך הדרישות שלו לקייטרינג. לכן חשוב לדעת למה אתם נכנסים בכל הנוגע לאוכל לאירוע שלכם.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון שתוכלו לבחור מהם, תלוי באיזה סוג אירוע אתם מארחים. סוג אחד הוא מזנון בשירות עצמי, המושלם לאירוע חוצות עם מספר רב של אורחים. סוג נוסף הוא משאית אוכל, שיכולה להועיל אם יש לכם מקום מוגבל .

דוכן אוכל מוצלח יכלול מגוון הצעות ויוכל לתת מענה לצרכים תזונתיים שונים וגם להעדפות, כמו אפשרויות צמחוניות וטבעוניות. ככל שתספקו יותר מידע על דוכן האוכל שלכם, כך יהיה קל יותר ללקוחות פוטנציאליים או אורחים להחליט אם הם לגשת ולבדוק את הדוכן.

כל אירוע הוא שונה , אם האירוע מורכב מאנשים צעירים או אירוע של חברת סטארטאפ שכן אם מדובר על אוכלוסיה משכבת גיל צעירה מומלץ לשים דוכני מזון מסוגים של : נקניקיות, צ'יפס, פיצה, פסטה, גלידה, בשר גריל, בר של סלטים או שמא דוכן סביח.

לעומת זאת אם האירוע הוא של אוכלוסיה מבוגרת יותר מומלץ לשים דוכן של מרקים ופירות .

מהי העלות של דוכני מזון לאירועים וממה היא מושפעת?

עלות דוכני מזון לאירועים היא דאגה גדולה למתכנני אירועים. המחירים משתנים בהתאם לסוג האירוע, המיקום והקייטרינג.

עלות דוכני מזון לאירועים תלויה בסוג האירוע, המיקום ומספר האנשים באירוע.

עלות דוכן מזון לאירוע עשויה להשתנות מאוד בהתאם למקום שבו הוא ממוקם. לדוגמה, באזורים עירוניים כמו תל אביב או חיפה , אתם יכולים לצפות לשלם יותר מאשר אם היה לך דוכן אוכל באירוע באזורים כפריים . גם לגודל האירוע ולהיקפו יש השפעה משמעותית על המחיר של דוכן מזון. לדוגמה, אם אתם מארחים מפגש אינטימי עם 10 אורחים בלבד, העלויות שלכם יהיו נמוכות בהרבה מאשר אם הייתם מארחים כנס גדול עם 1000 משתתפים.

בנוסף עלות דוכני מזון נקבעת לרוב לפי מספר המנות וסוג המזון המוצע. התעריפים יכולים לעלות אם יש צורך בעובדים נוספים שיכינו, יבשלו והגישו את הארוחות הללו וכן בהבאת ציוד נוסף במידת הצורך כמו אוהל או שולחנות.

 

דוכנים נוספים

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>