דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד:

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מזון  לאירועים על ריקשה

 

אם חשבתם שרקישות יש רק בהודו, בואו להכיר את האטרקציה המיוחדת ביותר שיש היום והיא דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיגיע לאירוע שלכם ויגיש את האוכל ההודי המיוחד ביותר (או כל תפריט אחר לבחירה) ויכנס קצת טעם לאירוע שלכם. כי מי שרוצה להכניס טעם לאירוע מכניס אותו עם דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיעשה את הטעם המיוחד ביותר שישאר לכם לעוד הרבה שנים. 

ריקשה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

ריקשות הן סוג של רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם. הם נמשכים בדרך כלל על ידי אדם בודד, אך יכולים גם להידחף על ידי נוסעים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "rickshawā" (ऋक्साव), שפירושה "מהיר", "מהר" או "מהר". הריקשות הראשונות נוצרו בהודו והשתמשו בהן בעיקר בערים. הריקשה הראשונה נבנתה בשנת 1829 על ידי פרדריק הול, ממציא אמריקאי שעבד עם ג'ורג' סטפנסון על הקטרים המוקדמים של העולם.

ריקשות משמשות בעיקר למרחקים קצרים ובדרך כלל נושאות נוסע אחד או שניים. הם עשויים להיות מונעים על ידי כוח אנושי או מנוע המחובר מכנית לגלגלים, אבל הם מונעים כמעט תמיד על ידי כוח אנושי בלבד.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי המונע על ידי הכוח השרירי של הנהג ונמשך על ידי בעל חיים או אדם. המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "רישי" שפירושה "אחד שיודע".

ריקשה היא כלי רכב שנמצא בשימוש במשך מאות שנים בהודו. הוא שימש במקור כאמצעי תחבורה לגברים קדושים ומטיילים הינדים, אך כיום הוא משמש כאמצעי תחבורה בערים.

השימוש המתועד הראשון בריקשה נמצא על מטבע עתיק משנת 500 לפני הספירה.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם עם כרכרה המושיבה נוסע אחד או שניים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית rikhsawah, שפירושה "סוס מהיר". הוא שימש במקור לתיאור קרונות קלים עם שניים או ארבעה גלגלים ומושב פתוח בהודו.

ריקשות נפוצות בערים של דרום אסיה, דרום מזרח אסיה ומזרח אפריקה. הם משמשים לפעמים גם כמוניות או לסיורים באתרים בעיר.

אז הריקשה היא כלי רכב נפוץ בהודו – אבל מה עם האוכל ההודי?

בהודו יש מגוון של אוכל שאין שני לו. זהו שילוב של תרבויות ומטבחים מכל העולם.

המטבח של הודו הוא תוצאה של התרבות המגוונת שלה. המדינה הושפעה מאנשים מאזורים שונים במשך מאות שנים, וזו הסיבה שהאוכל ההודי משקף את הטעם והתרבות של אזורים אלה.

כמה מנות הודיות פופולריות הן:

– ביריאני;

– דוסה;

– ואדה פאב;

– סמוסה

הודו היא מדינה מגוונת עם הרבה תרבויות ומטבחים שונים. להודו היסטוריה ארוכה של מסורות קולינריות המושפעות ממגוון האנשים, הגיאוגרפיה והאקלים שבה.

כמה מאכלים מיוחדים בהודו כוללים:

ממתקים הודיים: אלה כוללים kulfi, kheer, gulab jamun, jalebi ועוד רבים. הם עשויים ממרכיבים כמו חלב, סוכר או קמח אורז.

קינוחים הודיים: אלה עשויים מקמח חיטה או קמח אורז כגון חלווה פורי, רסגולה, ח'יר פאקורה וכו'.

לחמים הודיים: אלה כוללים רוטיס (לחם שטוח), נאן (לחם פסים), בג'רה רוטי (לחם שטוח מקמח מלא) וכו'

ירקות הודיים: ירקות כמו ברנג'ל

 

דוכנים נוספים

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>