רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.
רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.
אם אתם רוצים להזמין דוכן מזון ייחודי, ומלא בטעמים, דוכן צורוס הוא בדיוק עבורכם.
בכל אירוע, אנחנו מקבלים את אותם הקינוחים, לכן זה הופך אותם לבלתי מורגשים. אך דוכן זה יכול לספק את הפתעת הערב שתעניק לאורחים זיכרון מתוק וסיום מושלם לאירוע.
דוכן צ'ורוס באגף הקינוחים תבטיח שנהיה מקוריים תעניקו חוויה קולינרית לא רגילה לאורחים שלכם.
צ'ורוס הוא קינוח ספרדי
דוכן צ'ורוס הוא דוכן המספק מקלות בצק מטוגנים.
את הצ'ורוס מגישים בדרך כלל עם כוס קטנה של שוקו חם סמיך, כמו גם סוכר, קינמון ו/או אבקת סוכר.
צ'ורוס נאכלים לעתים קרובות במהלך ארוחת הבוקר עם קפה או שוקו חם. אפשר לאכול אותם גם לבד או עם גלידה או תוספות אחרות.
הצ'ורו הוא מאפה ספרדי מסורתי המטוגן לרוב.
כדי לטגן את הצ'ורוס, תחילה מטגנים אותם בשמן חם עד שהם מזהיבים. לאחר מכן מאבקים אותם בסוכר וקינמון ומגישים כקינוח או חטיף.
הצ'ורוס אינם חלביים, אלא מכינים אותם עם בצק מיוחד מטוגן בשמן ומכסים אותו בסוכר קינמון.
הישראלים אוהבים צ'ורוס. לא יוצא דופן לראות ישראלי מסתובב עם צ'ורוס ביד אחת וכוס קפה ביד השנייה.
הישראלים נחשבים כפתוחים מאוד למגוון טעמים לכן באירועים שיש צ'ורוס חם הם נחטפים במהירות ונחשבים למנה מיוחדת ומתוקה.
דוכן צ'ורוס לאירועים הוא דרך מצוינת לגרום לאנשים להתרגש מהאירוע ולגרום להם לבקר. ניתן להקים את העמדה בכניסה לאירוע, או במקום מרכזי בו יש הרבה אנשים.
אתם יכולים לקיים דוכן צ'ורוס בחתונה שלכם, במסיבת יום הולדת שלכם, או בכל אירוע אחר. דוכן הצ'ורוס יהווה תוספת נהדרת לאירוע שלכם יהפוך את המסיבה למרגשת יותר.
דוכן הצ'ורוס מאויש על ידי איש מקצוע שיכול להכין את האוכל לעיני האורחים ולהגיש אותם עם חיוך על הפנים.
ישנם יתרונות רבים להקמת דוכן צ'ורוס לאירוע. ניתן להכין צ'ורוס מראש ולשמור במקפיא עד לצורך לאירוע. ניתן גם להכין אותם טריים באתר, מה שיוסיף לאותנטיות של האירוע ויהפוך אותו לבלתי נשכח יותר עבור המשתתפים.
דוכן זה מתאים לילדים ומבוגרים כאחד וניתן להתאים אליו תוספות שונות כגון: גלידות וסירופ שוקולד. ניתן לאכול אותו רק עם סוכר וקינמון והוא עדיין נשאר מצוין.
עלויות הקמת דוכן מזון באירוע תלויות בגורמים רבים. ראשית, למארגני האירוע תהיה רשימת דרישות לגבי הדרוש מהספקים. הדרישות עשויות לכלול את סוג וגודל הציוד, אישורי בטיחות מזון ועוד. שנית, העלות תהיה תלויה בסוג האוכל המוגש באירוע .
לסיכום, דוכן צ'ורוס הוא ללא ספק אטרקציה שיכולה לשדרג את האירוע שלכם ולהפוך אותו לבלתי נשכח.
טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!
חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית
• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור
• חזה הודו עם דבש ורוזמרין
• כתף בקר מעושנת היטב
• רוסטביף נימוח
לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם
ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:
חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,
ממרח עגבניות מיובשות ועוד…
בטטה, קישוא וחציל שרופים!
יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.