דוכן שווארמה דג לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן שווארמה דג לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה דג לאירועים:

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן שווארמה דג

 

להפוך את האירוע למשהו מיוחד שהאורחים שלכם עוד לא ראו? אם בעבר אירועים היו משהו סימלי בעל משמעות, היום אירועים הם שונים והמטרה בהפקת אירוע היא שהוא יהיה יותר מיוחד ומרשים מהאירוע הקודם שהאורחים שלכם היו בו.

דוכן שווארמה דג הוא הדרך להוסיף קייטרינג מיוחד לאירוע שהאורחים יהנו מאוכל טעים ושונה, לתבל את שווארמה דג עם תבלינים מיוחדים, טעמים שונים והכי חשוב המון יתרונות תזונתיים.

השווארמה היא כריך שעשוי מבשר טלה, עוף, בקר או הודו. את הבשר מניחים על רוק ומבשלים לאט על רוטיסרי אנכי. אפשר גם לצלות בתנור או לטגן במחבת. את הבשר מגלחים מהרוק ואז מכניסים לפיתה עם ירקות ורוטב.

שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שקיים כבר מאות שנים. הוא עשוי מבשר, לרוב טלה או עוף, אשר מונח על יריקה וצולים לאט. ניתן לחתוך את הבשר לחתיכות בזמן הבישול, והטבח יוסיף שומן למדורה כדי לשמור על לחות.

שווארמה מקורה במטבח הערבי העתיק. המילה "שווארמה" עצמה נובעת מהמילה הטורקית çevirme, שמשמעותה "פנייה".

שווארמה היא מאכל ערבי לבנטיני המורכב מבשר, לרוב עוף או טלה, אשר מונח על יריקה ומסתובב באיטיות מול להבה. לאחר מכן מורחים את התבלינים על הבשר ההופך.

מה מיוחד בשווארמה באירועים

שווארמה היא כריך מזרח תיכוני פופולרי המוגש בדרך כלל עם פיתות, רוטב טחינה וירקות. בשר שווארמה הוא בדרך כלל כבש או עוף. הוא נצלה באופן מסורתי על יריקה אנכית מסתובבת.

המילה "שווארמה" מקורה במילה הערבית "שווארמה", שפירושה "היפוך", בהתייחסות להפיכת השפיץ שעליהם נהגו לבשל את הבשר.

שווארמות מוצעות כיום באירועים רבים כאפשרות אוכל קלה לנשיאה לאורחים שאולי אין להם זמן לאכול לפני שהם עוזבים.

השווארמה היא מאכל פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה ומרכז אסיה. שווארמה עשויה בדרך כלל מבשר טלה, בקר או עוף שבושלו על רוק מסתובב.

אוכל זה ניתן למצוא באירועים רבים כי הוא קל להכנה ולהרכבה. לשווארמה יש גם טעם שרוב האנשים נהנים ממנו. זה מקל על מארגני האירוע לרצות את האורחים שלהם.

ניתן למצוא סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות כגון רוטב חומוס וטחינה, רוטב צזיקי, סלט מלפפונים, לפת כבושה וגזר עם נענע, חמוצים ברוטב שום או רוטב חריף.

עד כה דנו במה הופך את המנה הזו למיוחדת, אך ישנן סיבות רבות אחרות מדוע היא פופולרית באירועים: קל להכין אותה ולהרכיב אותה; רוב האנשים נהנים מהטעם שלו; ניתן להשיג סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות; אתה יכול לאכול את זה תוך כדי

שווארמה הייתה בחירת אוכל פופולרית לאירועים. הוא זול, קל לאכילה ומשתלב היטב עם שאר המאכלים המוגשים באירוע.

שווארמה היא באופן מסורתי מאכל מזרח תיכוני העשוי מבשר צלוי מגולח רוק מסתובב. זה טעים והוא מוגש לעתים קרובות עם ירקות, רטבים ולחמים.

אפשר לאכול אותו ככריך או ככרך, בחתיכות או כחלק ממגש עם מנות נוספות כמו פלאפל, חומוס, סלטים וצ'יפס.

לתכנן את האירוע מתחיל בבחירת האוכל הטוב ביותר

אירוע הוא מפגש של אנשים, בדרך כלל למטרה מסוימת. ניתן לתכנן אירועים לקידום ארגון או חברה ומוצריו, לחגוג יום נישואין או ניצחון, או לספק מידע על מטרה.

תכנון אירוע כולל את השלבים הבאים:

– זיהוי מטרת האירוע

– צור את התוכנית לאירוע

– קבע איזה סוג של מקום נחוץ

– קבע מי יוזמן להשתתף

– להחליט על אפשרויות בידור (למשל, רמקולים)

– הכן הזמנות והודעות (למשל, הודעות לעיתונות)

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>