דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

פירוט קצר על דוכן פיש אנד ציפס לאירועים:

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פיש אנד ציפס

אצבעות רכות של פילה דג מטוגן, מוגשות בתוספת צ'יפס טרי וחם בתוספת קטשופ ומיונז להגברת הטעם המנה הטעימה הזאת מוגשת בצלחות חד פעמיות או קונוסים המייתרים שטיפה, פשוט אוכלים ונהנים,

מה מכילה המנה?

המנה על בסיס דגים טריים, מוגשים בקונוסים לצד ציפס חם ומבחר רטבים כגון: קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי והן לימון.

דוכן פיש אנד צ'יפס לאירועים הוא סוג של קייטרינג המספק אוכל שניתן לאכול ביד אחת. סוג זה של קייטרינג משמש לעתים קרובות באירועים בחוץ.

הדוכן הוא בדרך כלל מבנה עץ עם דלפק. יש בדרך כלל שלושה או ארבעה מטגנים גדולים ממתכת בחלק האחורי של המעמד. הטיגונים האלה משמשים לבישול הדגים והצ'יפס. הטבחים משתמשים במלקחיים מתכתיים ארוכים כדי להוציא נתחי דג מהטיגון ולשים אותם על תבנית אפייה עם צ'יפס.

פיש אנד צ'יפס הוא מנה המורכבת מדג קוד מטוגן, יחד עם תפוחי אדמה, מטוגנים בשמן עמוק. ניתן להגיש את הדג שלם או במנות קטנות. זה מוגש בדרך כלל עם בחירת הלקוח של רוטב טרטר (על בסיס מיונז) או חומץ מאלט כתבלינים.

אצבעות דג נחשבים כפרווה כך שדוכן פיש אנד צ'יפס יכול להשתלב בכל אירוע עם דוכנים נוספים, חלביים או בשריים.

רצועת דג מצופה ומטוגנת, אשר מוגשת ביחד עם צ'יפס טרי מוגשת בתוך קונוס, באופן זהה לאופן שהיא מוגשת במדינת המקור שלה, אנגליה.

דוכני מזון עבור אירועים

דוכני מזון הם דרך מצוינת להוסיף גיוון לאירוע שלכם. הם יכולים לשמש עבור כל מיני אירועים שונים כגון חתונות, מסיבות יום הולדת, או אפילו כנסים.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון לאירועים, מדוכני אוכל מסורתיים ועד אפשרויות מודרניות יותר כמו מסעדות פופ-אפ. אפשרויות אלו מושלמות עבור אנשים שרוצים חוויה אינטראקטיבית יותר עם האורחים שלהם ורוצים להציע את הטוב ביותר שיש להם להציע.

למשל יש דוכני קינוחים בהם ניתן להשיג עוגות וקינוחים אחרים כמו סופגניות וקאפקייקס. יש גם דוכני המבורגרים, טאקו ופיצה שיציעו מגוון מאכלים שונים מהם ייהנו האורחים.

ישנם שיקולים רבים שצריך לעשות כאשר מחליטים על סוג דוכן האוכל הרצוי באירוע שלכם. למשל, האוכל יוגש חם או קר? האם אתה רוצה שיהיה לו נושא מסוים? האם יהיו מקומות ישיבה פנויים? האם זה ידרוש ציוד מיוחד כמו ברביקיו או תנור? מהו גודל התקציב?

האם יש סיכונים בשימוש בדוכני מזון באירוע?

שימוש בדוכני מזון באירוע יכול להיות דרך מצוינת לשמור על המשתתפים שמחים ומרוצים. עם זאת, ישנם כמה סיכונים שיכולים לבוא איתם.

הסיכון הראשון הוא שלא כל האנשים יאהבו את מה שמוצע. אנשים מסוימים עשויים להעדיף סוג של מזון שאינו זמין בדוכנים ואולי הם לא יוכלו למצוא משהו אחר לאכול. 

הסיכון השלישי הוא שאנשים מסוימים עשויים לסבול מאלרגיות או הגבלות תזונתיות, מה שעלול לגרום לכך שהם לא יכולים ליהנות מכל מה שמוצע.

הסיכון הרביעי הוא שאם יש תורים ארוכים לאוכל.

לכן אם אין לכם מספיק זמן להתכונן לאירוע, לא כדאי להשתמש בדוכני מזון. הם עשויים לספק הרבה אפשרויות אבל הם יהיו באיכות ירודה. ואם אתה משרת צמחונים, אולי אין להם אפשרויות צמחוניות זמינות.

כדאי תמיד להתכונן לאירוע לפני כן, ולוודא שיש לנו מספיק זמן להזמין מקייטרינג מקצועי שיוכל לספק אוכל צמחוני איכותי ושאר סוגי המטבח שאנו צריכים עבור האורחים שלנו.

לכן חשוב לעשות בדיקה מעמיקה לפני שסוחרים חברה שמספקת דוכני מזון.

 

דוכנים נוספים

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>