דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

פירוט קצר על דוכן פיש אנד ציפס לאירועים:

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פיש אנד ציפס

אצבעות רכות של פילה דג מטוגן, מוגשות בתוספת צ'יפס טרי וחם בתוספת קטשופ ומיונז להגברת הטעם המנה הטעימה הזאת מוגשת בצלחות חד פעמיות או קונוסים המייתרים שטיפה, פשוט אוכלים ונהנים,

מה מכילה המנה?

המנה על בסיס דגים טריים, מוגשים בקונוסים לצד ציפס חם ומבחר רטבים כגון: קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי והן לימון.

דוכן פיש אנד צ'יפס לאירועים הוא סוג של קייטרינג המספק אוכל שניתן לאכול ביד אחת. סוג זה של קייטרינג משמש לעתים קרובות באירועים בחוץ.

הדוכן הוא בדרך כלל מבנה עץ עם דלפק. יש בדרך כלל שלושה או ארבעה מטגנים גדולים ממתכת בחלק האחורי של המעמד. הטיגונים האלה משמשים לבישול הדגים והצ'יפס. הטבחים משתמשים במלקחיים מתכתיים ארוכים כדי להוציא נתחי דג מהטיגון ולשים אותם על תבנית אפייה עם צ'יפס.

פיש אנד צ'יפס הוא מנה המורכבת מדג קוד מטוגן, יחד עם תפוחי אדמה, מטוגנים בשמן עמוק. ניתן להגיש את הדג שלם או במנות קטנות. זה מוגש בדרך כלל עם בחירת הלקוח של רוטב טרטר (על בסיס מיונז) או חומץ מאלט כתבלינים.

אצבעות דג נחשבים כפרווה כך שדוכן פיש אנד צ'יפס יכול להשתלב בכל אירוע עם דוכנים נוספים, חלביים או בשריים.

רצועת דג מצופה ומטוגנת, אשר מוגשת ביחד עם צ'יפס טרי מוגשת בתוך קונוס, באופן זהה לאופן שהיא מוגשת במדינת המקור שלה, אנגליה.

דוכני מזון עבור אירועים

דוכני מזון הם דרך מצוינת להוסיף גיוון לאירוע שלכם. הם יכולים לשמש עבור כל מיני אירועים שונים כגון חתונות, מסיבות יום הולדת, או אפילו כנסים.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון לאירועים, מדוכני אוכל מסורתיים ועד אפשרויות מודרניות יותר כמו מסעדות פופ-אפ. אפשרויות אלו מושלמות עבור אנשים שרוצים חוויה אינטראקטיבית יותר עם האורחים שלהם ורוצים להציע את הטוב ביותר שיש להם להציע.

למשל יש דוכני קינוחים בהם ניתן להשיג עוגות וקינוחים אחרים כמו סופגניות וקאפקייקס. יש גם דוכני המבורגרים, טאקו ופיצה שיציעו מגוון מאכלים שונים מהם ייהנו האורחים.

ישנם שיקולים רבים שצריך לעשות כאשר מחליטים על סוג דוכן האוכל הרצוי באירוע שלכם. למשל, האוכל יוגש חם או קר? האם אתה רוצה שיהיה לו נושא מסוים? האם יהיו מקומות ישיבה פנויים? האם זה ידרוש ציוד מיוחד כמו ברביקיו או תנור? מהו גודל התקציב?

האם יש סיכונים בשימוש בדוכני מזון באירוע?

שימוש בדוכני מזון באירוע יכול להיות דרך מצוינת לשמור על המשתתפים שמחים ומרוצים. עם זאת, ישנם כמה סיכונים שיכולים לבוא איתם.

הסיכון הראשון הוא שלא כל האנשים יאהבו את מה שמוצע. אנשים מסוימים עשויים להעדיף סוג של מזון שאינו זמין בדוכנים ואולי הם לא יוכלו למצוא משהו אחר לאכול. 

הסיכון השלישי הוא שאנשים מסוימים עשויים לסבול מאלרגיות או הגבלות תזונתיות, מה שעלול לגרום לכך שהם לא יכולים ליהנות מכל מה שמוצע.

הסיכון הרביעי הוא שאם יש תורים ארוכים לאוכל.

לכן אם אין לכם מספיק זמן להתכונן לאירוע, לא כדאי להשתמש בדוכני מזון. הם עשויים לספק הרבה אפשרויות אבל הם יהיו באיכות ירודה. ואם אתה משרת צמחונים, אולי אין להם אפשרויות צמחוניות זמינות.

כדאי תמיד להתכונן לאירוע לפני כן, ולוודא שיש לנו מספיק זמן להזמין מקייטרינג מקצועי שיוכל לספק אוכל צמחוני איכותי ושאר סוגי המטבח שאנו צריכים עבור האורחים שלנו.

לכן חשוב לעשות בדיקה מעמיקה לפני שסוחרים חברה שמספקת דוכני מזון.

 

דוכנים נוספים

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>