דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים:

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סנגרייה חמה וקרה

מהו משקה הסנגריה ומהו מקורו

סנגריה הוא משקה פופולרי שמקורו בספרד, היא סוג של פונץ' מבוסס יין.

מקורו של משקה הסנגריה לא לגמרי ברור. יש האומרים שהוא נוצר על ידי נזיר ספרדי במאה ה-18 כדי לסייע במחסור ביין באנדלוסיה. המילה "סנגריה" מגיעה מהמילה הספרדית "סנגרה", כלומר דם.

המשקה נעשה בדרך כלל עם יין אדום, פירות, סוכר וברנדי. הסנגריה מוגשת בדרך כלל קרה וניתן להכין אותה מתוקה או יבשה.

ישנם סוגים רבים ושונים של מתכוני סנגריה. חלקם משתמשים ביין, בעוד שאחרים משתמשים במיץ פירות. כמו שכבר צויין המרכיבים הנפוצים ביותר הם יין אדום, מיץ פירות, סוכר וברנדי.

לסוג היין המשמש במתכון תהיה השפעה רבה על הטעם והמתיקות של הסנגריה. אם רוצים להכין סנגריה יבשה, כדאי להשתמש באדום יבש כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתם רוצים לעשות את זה מתוק יותר, אתם צריכים להוסיף קצת יין לבן כמו שרדונה או פינו גריג'יו.

אם תרצו להכין משקה אלכוהולי ללא אלכוהול, החליפו את הברנדי בחומץ תפוחים או מיץ לימון.

מתכון פשוט מאוד להכנת סנגריה:

רכיבים:

1 בקבוק יין אדום

2 כוסות מיץ פירות ללא סוכר (או כל מיץ פירות אחר)

1 כוס מים

1 תפוז, פרוס לפרוסות וחצויות

6 עד 8 כוסות קוביות קרח

טיפים חשובים להכנת סנגריה:

ראשית סנגריה טובה מחייבת בישול ארוך על אש קטנה בסיר במשך שעתיים לפחות.

בזמן הבישול האלכוהול מתאדה לכן אסור לתת לו לברוח לכן חשוב מאוד להקפיד לכסות את הסיר.

דוכן סנגרייה

דוכן הסנגריה החם הוא אופציה מצוינת למי שרוצה להתחמם באירוע בתקופת חורף קר. דוכן הסנגריה הקרה הוא אופציה טובה למי שרוצה ליהנות מהקרירות של הקיץ במהלך האירוע.

כאמור את הסנגריה ניתן לשתות בשתי צורות קרה וחמה.

ראשית יש לנו את הסנגריה הקרה שהיא משקה מרענן שניתן להגיש בקיץ או ביום חם. זה נעשה בדרך כלל עם יין לבן, מיץ תפוזים, סוכר וסירופ פשוט. לאחר מכן מצננים את התערובת ומגישים אותה עם קרח.

לעומת זאת סנגריה חמה היא גם משקה מרענן אבל יש לה סט אחר של שלבים להכנתה. אתם צריכים להשתמש ביין אדום, מיץ תפוזים, סוכר, מקלות קינמון וציפורן. צריך לחמם לפני ההגשה כדי שהתבלינים יוכלו לשחרר את הטעמים שלהם לתוך האלכוהול.

דוכני סנגריה פופולריים באירועים מכיוון שהם מספקים כיבוד לאורחים שרוצים להתקרר או צריכים משהו לשתות בין הארוחות. הם גם פופולריים מכיוון שהם מציעים חוויה ייחודית שאפשרויות שתייה אחרות אינן מספקות.

זוהי דרך דרך מצוינת להציע למשתתפים משקה מרענן.

מהם העלויות של הקמת דוכן סנגריה לאירוע

עלויות הקמת דוכן סנגריה לאירוע עשויות להשתנות מאוד בהתאם לסוג האירוע, מספר האורחים וסוג וגודל המקום.

מהו ההבדל בין סנגריה חמה ליין חם?

נתחיל ונאמר ששני המשקאות חמימים ומוגשים במהלך חודשי החורף.

סנגריה הוא משקה ספרדי שמיוצר בדרך כלל עם יין, מיצי פירות וסוכר. יין חם לעומת זאת הוא משקה בריטי שמכינים בדרך כלל עם יין אדום, מקלות קינמון, ציפורן, גרידת תפוז וסוכר.

בעוד יין חם מוגש בדרך כלל חם וסנגריה חמה מוגשת קרה, שני המשקאות עשויים עם יין ופירות.

בסנגריה חמה יש בדרך כלל פירות הדר וביין חם יש תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר ופלפל אנגלי.

ההבדל בין שני המשקאות הוא שלסנגריה חמה יש טעם כבד יותר מאשר יין חם בגלל פרי ההדר. ליין חם גם טעם קליל יותר בגלל התבלינים שלו.

 

דוכנים נוספים

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>