דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים:

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סנגרייה חמה וקרה

מהו משקה הסנגריה ומהו מקורו

סנגריה הוא משקה פופולרי שמקורו בספרד, היא סוג של פונץ' מבוסס יין.

מקורו של משקה הסנגריה לא לגמרי ברור. יש האומרים שהוא נוצר על ידי נזיר ספרדי במאה ה-18 כדי לסייע במחסור ביין באנדלוסיה. המילה "סנגריה" מגיעה מהמילה הספרדית "סנגרה", כלומר דם.

המשקה נעשה בדרך כלל עם יין אדום, פירות, סוכר וברנדי. הסנגריה מוגשת בדרך כלל קרה וניתן להכין אותה מתוקה או יבשה.

ישנם סוגים רבים ושונים של מתכוני סנגריה. חלקם משתמשים ביין, בעוד שאחרים משתמשים במיץ פירות. כמו שכבר צויין המרכיבים הנפוצים ביותר הם יין אדום, מיץ פירות, סוכר וברנדי.

לסוג היין המשמש במתכון תהיה השפעה רבה על הטעם והמתיקות של הסנגריה. אם רוצים להכין סנגריה יבשה, כדאי להשתמש באדום יבש כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתם רוצים לעשות את זה מתוק יותר, אתם צריכים להוסיף קצת יין לבן כמו שרדונה או פינו גריג'יו.

אם תרצו להכין משקה אלכוהולי ללא אלכוהול, החליפו את הברנדי בחומץ תפוחים או מיץ לימון.

מתכון פשוט מאוד להכנת סנגריה:

רכיבים:

1 בקבוק יין אדום

2 כוסות מיץ פירות ללא סוכר (או כל מיץ פירות אחר)

1 כוס מים

1 תפוז, פרוס לפרוסות וחצויות

6 עד 8 כוסות קוביות קרח

טיפים חשובים להכנת סנגריה:

ראשית סנגריה טובה מחייבת בישול ארוך על אש קטנה בסיר במשך שעתיים לפחות.

בזמן הבישול האלכוהול מתאדה לכן אסור לתת לו לברוח לכן חשוב מאוד להקפיד לכסות את הסיר.

דוכן סנגרייה

דוכן הסנגריה החם הוא אופציה מצוינת למי שרוצה להתחמם באירוע בתקופת חורף קר. דוכן הסנגריה הקרה הוא אופציה טובה למי שרוצה ליהנות מהקרירות של הקיץ במהלך האירוע.

כאמור את הסנגריה ניתן לשתות בשתי צורות קרה וחמה.

ראשית יש לנו את הסנגריה הקרה שהיא משקה מרענן שניתן להגיש בקיץ או ביום חם. זה נעשה בדרך כלל עם יין לבן, מיץ תפוזים, סוכר וסירופ פשוט. לאחר מכן מצננים את התערובת ומגישים אותה עם קרח.

לעומת זאת סנגריה חמה היא גם משקה מרענן אבל יש לה סט אחר של שלבים להכנתה. אתם צריכים להשתמש ביין אדום, מיץ תפוזים, סוכר, מקלות קינמון וציפורן. צריך לחמם לפני ההגשה כדי שהתבלינים יוכלו לשחרר את הטעמים שלהם לתוך האלכוהול.

דוכני סנגריה פופולריים באירועים מכיוון שהם מספקים כיבוד לאורחים שרוצים להתקרר או צריכים משהו לשתות בין הארוחות. הם גם פופולריים מכיוון שהם מציעים חוויה ייחודית שאפשרויות שתייה אחרות אינן מספקות.

זוהי דרך דרך מצוינת להציע למשתתפים משקה מרענן.

מהם העלויות של הקמת דוכן סנגריה לאירוע

עלויות הקמת דוכן סנגריה לאירוע עשויות להשתנות מאוד בהתאם לסוג האירוע, מספר האורחים וסוג וגודל המקום.

מהו ההבדל בין סנגריה חמה ליין חם?

נתחיל ונאמר ששני המשקאות חמימים ומוגשים במהלך חודשי החורף.

סנגריה הוא משקה ספרדי שמיוצר בדרך כלל עם יין, מיצי פירות וסוכר. יין חם לעומת זאת הוא משקה בריטי שמכינים בדרך כלל עם יין אדום, מקלות קינמון, ציפורן, גרידת תפוז וסוכר.

בעוד יין חם מוגש בדרך כלל חם וסנגריה חמה מוגשת קרה, שני המשקאות עשויים עם יין ופירות.

בסנגריה חמה יש בדרך כלל פירות הדר וביין חם יש תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר ופלפל אנגלי.

ההבדל בין שני המשקאות הוא שלסנגריה חמה יש טעם כבד יותר מאשר יין חם בגלל פרי ההדר. ליין חם גם טעם קליל יותר בגלל התבלינים שלו.

 

דוכנים נוספים

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>