דוכן מיני בורגר לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן מיני בורגר לאירועים

פירוט קצר על דוכן מיני בורגר לאירועים:

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מיני בורגר

מיני המבורגרים הם המאכל המושלם למסיבה. ניתן להגיש אותם במגוון סגנונות שונים, לדוגמא: בסגנון סליידר, סלופי גו' ועוד.

אחת הדרכים הפופולריות ביותר להגיש מיני המבורגרים היא עם מגוון רטבי טבילה, כמו קטשופ, מיונז וחרדל.

כשזה מגיע לקייטרינג לאירוע הבא שלכם, חשבו מחוץ ללחמנייה!

מיני המבורגרים הם בגודל נגיסה, קלים לאכילה ומושלמים למסיבות. הם גם דרך מצוינת להאכיל קהל גדול מבלי לבלות שעות במטבח.

בחלק זה נדבר על קייטרינג מיני בורגר וכיצד ניתן להשתמש בו לאירוע הבא שלכם.

מיני המבורגרים הם בחירה מצוינת לאירועי קייטרינג מכיוון שהם קלים להכנה, הם זולים יותר מהמבורגרים בגודל רגיל, וניתן להכין אותם מבעוד מועד.

השלב הראשון בהכנת מיני המבורגרים הוא להכין את החומרי גלם. המרכיבים כוללים בדרך כלל בשר בקר טחון, פירורי לחם, ביצים, בצל, מלח, פלפל ושום. יש לערבב את החומרים הללו עד שהם יוצרים עקביות דמויית משחה.

לאחר מכן צריך לעצב את התערובת לקציצות קטנות ברוחב של שני סנטימטרים ובעובי סנטימטר אחד. אפשר לבשל את קציצות המיני המבורגר על גריל או במחבת. מבשלים אותם על אש בינונית כחמש דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-160 מעלות פרנהייט.

המבורגר מיוחד לאירועים

המבורגר הוא כריך המורכב מקציצה מבושלת של בשר בקר טחון, לפעמים עם בשרים אחרים כמו נקניק. בדרך כלל מניחים את הבשר בין שני חצאי לחמנייה ומגישים עם תוספות שונות.

ישנם סוגים רבים ושונים של המבורגרים ברחבי העולם. סוג אחד שהפך פופולרי בשנים האחרונות הוא המבורגר הגורמה. ניתן להכין המבורגרים גורמה מבשר בקר, הודו, ביזון, איילים או כל סוג אחר של בשר שנטחן ומבשל לקציצות. אפשר להכין אותם גם עם מרכיבים צמחוניים כמו עדשים או פטריות במקום בשר.

המבורגרים גורמה מוגשים לרוב באירועים מיוחדים כמו חתונות וימי הולדת כדי ליצור חוויה מיוחדת במיוחד עבור האורחים שזוכים ליהנות מהם.

ההמבורגר המיוחד הוא דרך יצירתית וטעימה ליצור באזז סביב האירוע שלכם.

זה לא רק על ההמבורגר עצמו, זה גם על החוויה. את ההמבורגר יש להגיש לצד צ'יפס ושתייה.

יש להגיש את ההמבורגר על צלחת אטרקטיבית עם ירקות צבעוניים, כמו עגבניות שרי ומלפפונים, כדי שיהיה יותר מושך לעין.

המבורגר מיוחד לאירועים הוא לא רק המבורגר. זה המבורגר שהוכן בצורה ספציפית לאירוע. המבורגר לאירועים יכול להיעשות עם סוגים שונים של בשר, רוטב, ואפילו ירקות.

המבורגרים הם לא רק פריטי מזון שצורכים תוך כדי תנועה. ניתן להגיש אותם גם באירועים ובחגיגות כדי לספק לאורחים ארוחה מהנה.

המבורגרים עם נקניקיות לאירועים

אם אתם מחפשים המבורגרים עם נקניקיות מיוחדים לאירועים, אצלנו תמצאו את דוכני המזון המושלמים לאירוע שלכם. כל מה שאתם צריכים באיכות מזון ללא פשרות. כשרות מלאה ואוכל טעים ומיוחד.

המבורגרים הם סוג של כריך שמכינים מבשר בקר טחון. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב ותוספות. המבורגרים מוגשים לרוב באירועים מכיוון שניתן להכין אותם מראש ולוקח מעט זמן לבשל אותם.

ניתן להגיש המבורגר באירוע כמתאבנים או כמנה עיקרית. זה מוגש בדרך כלל עם תוספת כמו צ'יפס, טבעות בצל או סלט כרוב. אפשר להגיש המבורגרים גם בצורת סליידרים שהם המבורגרים קטנים על לחמניות. תוכלו להגיש אותם כפינגר פוד לאירועים כמו פיקניקים וברביקיו.

הרעיון של המבורגרים עם נקניקיות לאירועים קיים כבר זמן מה. אבל רק עכשיו הרעיון התחיל להיות פופולרי. הסיבה היא שהוא מציע אלטרנטיבה בריאה יותר לשילוב ההמבורגר והצ'יפס המסורתי.

המבורגרים עם נקניקיות הם בחירה מושלמת לאירועים שיש בהם אווירה נינוחה ונינוחה.

זוהי המנה המושלמת לברביקיו או לפיקניק קיץ. הבשר עסיסי והנקניקייה מוסיפה קצת מרקם וטעם למנה הזו.

החלק הכי טוב בהמבורגרים עם נקניקיות הוא שאפשר להכין אותם מראש, פשוט מכסים אותם היטב בנייר אלומיניום, שמים אותם במקרר עד שתהיה מוכן לצלות אותם.

קצת על ההיסטוריה של ההמבורגר:

המבורגרים קיימים מאז סוף המאה ה-19, כאשר הם הוצגו לראשונה על ידי מהגרים גרמנים לאמריקה. המילה "המבורגר" מגיעה מהעיר הגרמנית המבורג, שם הכריכים הללו נוצרו לראשונה בשנת 1836 על ידי אוטו קואזה שמכר אותם מהמכולת שלו ליד הרציף לאורך נהר אלסטר בהמבורג, גרמניה

 

דוכנים נוספים

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>