דוכן גבינות ויין לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים, קייטרינג חלבי
דוכן גבינות ויין לאירועים

פירוט קצר על דוכן גבינות ויין לאירועים:

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

 דוכן גבינות ויין

דוכן גבינות ויין באירועים אינו מושג חדש. זה קיים כבר שנים וזה עדיין אחד הדברים הפופולריים ביותר שיש בכל אירוע. יש הרבה סיבות למה זה כל כך פופולרי. אחד מהם הוא משום שזו יכולה להיות דרך מצוינת לגרום לאנשים לדבר אחד עם השני.

דוכן הגבינות והיין הוא גם דרך מצוינת למשוך אנשים שלא יודעים מה הם רוצים לאכול או לשתות באירוע. הם יכולים לעצור ליד הדוכן, לנסות כמה סוגים שונים של גבינות, ואז להחליט מה הם רוצים לאכול או לשתות משם והלאה.

איזה סוגי גבינות נמצא בדוכן גבינות באירוע?

ניתן לחלק גבינות לשתי קטגוריות: קשות ורכות. הגבינות הקשות לרוב מיושנות לאורך זמן ובעלות מרקם מוצק ומתפורר. הם עשויים לעתים קרובות מחלב פרה או מחלב עיזים. גבינות רכות עשויות בדרך כלל מחלב פרה או מחלב כבשים ובעלות מרקם קרמי.

סוגי הגבינות שימצאו בדוכן הגבינות יהיו תלויים באיזה סוג אירוע מדובר. אם מדובר באירוע בחוץ, קרוב לוודאי שהדוכן יציע בעיקר גבינות קשות שאין צורך בקירור כי הן לא יתקלקלו מהר כמו גבינות רכות. אם מדובר באירוע מקורה, דוכן הגבינות כנראה יציע גם גבינות קשות וגם גבינות רכות אבל במנות קטנות יותר כי צריך לשמור אותן בקירור כדי להישאר טריות יותר.

בעקרון עדיף שבאירוע יהיה מגוון רחב של גבינות מקל ועד חזק, המגוון הרחב של הגבינות יספק משהו לכל אורח.

באירוע יוצעו מגוון גבינות. חלק מהגבינות שיהיו נוכחות הן:

  1. גאודה: גבינה זו היא גבינה הולנדית שעשויה מחלב פרה. לגאודה מרקם קרמי וטעם מתקתק ואגוזי.
  2. צ'דר: גבינה זו נקראת על שם הכפר באנגליה בו היא נוצרה לראשונה. ניתן לתאר צ'דר כבעל טעם חד וחריף עם צבע כתום.
  3. ברי: גבינה מסוג זה מגיעה מצרפת והיא עשויה בדרך כלל מחלב פרה או מחלב עיזים. יש לו מרקם רך וקרמי וטעם אדמתי עם רמזים לטעמי פטריות ופירות.

איזה יין מומלץ לשתות כאשר אנחנו רוצים לאכול גבינה

סוגי היין העיקריים המתאימים לגבינה הם יינות אדומים יבשים. ליינות אלו רמת סוכר נמוכה, מה שהופך אותם להתאמה מושלמת לגבינה. שילוב יין עם גבינה הוא אמנות שלוקח זמן לשלוט בה ויש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון, כמו גיל היין וסוג הגבינה.

היין הטוב ביותר לשתות עם גבינה הוא קברנה סוביניון. יש לו טעם כהה ועשיר אשר משתלב היטב עם הטעם החזק והמלוח של הגבינה. סוג זה של יין מומלץ לרוב לשתייה עם גבינה מכיוון שהוא מחמיא לטעם החזק והמלוח של הגבינה.

באופן כללי, יינות אדומים הם בעלי גוף מלא יותר מיינות לבנים, עם פרופיל טעמים עשיר יותר הכולל תווים פיקנטיים וטעמי פירות כמו שזיפים או פטל שחור.

סוגי היין האדום הפופולריים ביותר הם קברנה סוביניון, שיראז, פינו נואר ומרלו.

חשוב לציין שלא כל היינות הולכים טוב עם גבינה. המפתח הוא למצוא יין בעל אותה עוצמה כמו הגבינה. למשל, אם אתם אוכלים גבינה קשה מאוד כמו פרמזן, אז כדאי לשתות יין שהוא גם מאוד קשה ויבש בטעמו.

אין סוג אחד של יין אדום המושלם לכל סוגי הגבינות. הדרך הטובה ביותר לקבוע איזה סוג של יין אתה צריך לשלב עם הגבינה שלך היא לטעום אותם יחד ולראות מה אתם חושבים.

זוהי טעות נפוצה לחשוב שכל היינות מיוצרים מתאימים לשילוב עם גבינה.

יש יינות שלא מומלץ לשתות כשאנחנו רוצים לאכול גבינה, למשל יינות לבנים כמו שרדונה שיכול להיות בעל טעם חזק שישתלט על כל טעם מהגבינה.

דוכנים נוספים

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>