דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני משקאות לאירועים
דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים

פירוט קצר על דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים:

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן משקאות לרגל החורף

אין כמו משקה חם בליל חורף קר כשסופה משתוללת בחוץ וברקים ורעמים משתוללים. בר משקאות החורף הוא התוספת המושלמת לכל אירוע שנעשה בחורף.

דוכן משקאות לרגל החורף הוא דוכן המציע סוגים שונים של משקאות והוא אחד הדוכנים הפופולריים ביותר באירועים.

זוהי דרך מצוינת לאורחים לשמור על חום גופם בערבי החורף הקרים.

מהם חלק מהמשקאות שתוכלו למצוא בדוכן משקאות לחורף?

ישנם מספר משקאות שונים שתוכלו למצוא בדוכן משקאות חורף. משקאות אלו הם בדרך כלל חמימים ובעלי תכולת סוכר גבוהה אשר מתאימה לחודשים הקרים יותר. להלן כמה ממשקאות החורף הנפוצים ביותר:

קקאו חם – קקאו חם הוא משקה שמכינים מחלב, שוקולד ותבלינים שונים. זה מאוד פופולרי במהלך החורף.

סיידר חם – סיידר חם הוא משקה שמכינים ממיץ תפוחים, מים, קינמון ואגוז מוסקט. זה גם מאוד פופולרי במהלך החורף.

קונוסי שלג – קונוסי שלג אינם משקאות אלא קינוחים העשויים מקרח מגולח מעורבב בסירופ פירות וחומרי טעם נוספים כגון סירופ קוקוס או דובדבנים.

טודי חם – טודי חם הוא משקה שמכינים אותו בשילוב מים רותחים, וויסקי, דבש ומיץ לימון בכוס או ספל. זה מוגש בדרך כלל כמשקה לאחר ארוחת הערב כדי לעזור לך לישון טוב יותר בלילה.

יין חם – יין חם הוא סוג של יין שחומם עם תבלינים כמו מקלות קינמון וציפורן.

מהם חלק מהמרכיבים הנלווים להכנת דוכן משקאות לחורף?

הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שדוכן המשקאות חייב להיות מסוגל לעמוד במזג האוויר החורפי. הדוכן צריך להיות עשוי מחומר שלא ישבר או ייסדק בטמפרטורות קרות. זה אומר שמתכת או פלסטיק לא באים בחשבון. עץ, זכוכית, אבן וקרמיקה הם כולם אפשרויות טובות ועדיפות.

אירוע בתקופת החורף הוא הזמן המושלם ליהנות ממשקה חם. זה גם הזמן המושלם להכין דוכן משקאות לחורף. יש הרבה דברים שאתם צריכים להכין ולחשוב עליהם לפני הקמתו.

1) הדבר הראשון שעליכם לעשות הוא לוודא שלדוכן המשקאות שלכם יש מספיק בידוד כך שהוא יכול לשמור על המשקה שלכם חם לפרקי זמן ארוכים יותר. אתם יכולים להשתמש בשמיכה או סוג אחר של חומר בצד החיצוני של דוכן המשקאות שלכם כדי להשיג מטרה זו.

2) הדבר השני שאתם צריכים לעשות הוא לוודא שלדוכן המשקאות שלכם יש מספיק מקורות חימום עליו או סביבו כדי שאנשים שנהנים מהמשקה שלהם יוכלו להתחמם גם כן. אתם יכולים להשתמש בנרות, מנורות, או כל דבר אחר על מנת להשיג מטרה זו.

3) הדבר השלישי שאתם צריכים לעשות הוא לוודא שיש מקורות אור נאותים על דוכן המשקאות שלכם כדי שאנשים יוכלו לראות מה קורה סביבם בזמן שהם שותים.

טיפים להצלחת דוכן משקאות חורפי באירוע

  1. יש לוודא שהעמדה ממוקמת במקום עם ראות טובה וגישה נוחה לאנשים.
  2. ספקו חוויה אינטראקטיבית ללקוחות, הקימו עמדת צילום מגנטים .
  3. הציעו דוגמיות חינם של משקאות חמים (תה, קקאו, קפה) ומשקאות קרים (תה קר, לימונדה).
  4. ספקו מגוון אפשרויות לשתייה חמה וקרה כך שיהיה משהו להעדפות של כל אחד.
  5. הציעו מוצרי מזון כמו סופגניות, מאפינס, סקונס ומוצרי מאפה אחרים.

 

דוכנים נוספים

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>