דוכן פסטה בסטה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי
דוכן פסטה בסטה לאירועים

פירוט קצר על דוכן פסטה בסטה לאירועים:

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פסטה אל דנטה

פסטה היא אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם, היא מזון בסיסי במטבח האיטלקי היא מוגשת בדרך כלל עם רוטב אך ניתן לאכול אותה רגיל.

דוכן פסטה אל דנטה הוא דוכן מזון המספק פסטה טרייה, זה אחד הדברים שדורשים דיוק מושלם, מידת העשייה חייבת להיות נכונה.

דוכן פסטה אל דנטה לאירועים הוא רעיון שקיים כבר זמן מה. אם אתם מארחים מסיבה ורוצים לקבל כמה אפשרויות אוכל שקלות להכנה, אז זו אופציה נהדרת. הקונספט פשוט: אתם מציעים מנות פסטה באירוע שלכם ומישהו מבשל אותה במקום.

משמעות הדבר היא שהאורחים שלכם יכולים ליהנות ממנה טרייה ללא צורך לדאוג מהטרחה של בישולה בעצמם או קבלת אוכל לקחת. יש הרבה יתרונות לרעיון הזה, אבל העיקרי שבהם הוא שהוא חוסך זמן למארח ודואג שיהיה משהו טעים לכל מי שמגיע.

עמדת הפסטה תגיע עם מגוון רטבים ותוספות כך שהאורחים יוכלו להתאים אישית את המנה שלהם. זה מגיע גם עם מבחר של ירקות ופירות טריים, כך שאנשים שמחפשים אפשרויות בריאות עדיין יוכלו לאכול משהו משביע.

איך דוכן פסטה יכול לעזור לאירוע?

עמדת פסטה היא דרך מצוינת להוסיף טעם נוסף לאירוע שלכם. זה יכול להיות תוספת פשוטה לקייטרינג שלך או אטרקציה עיקרית. כך או כך, זה יהפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח וטעים יותר.

מהם סוגי הפסטה הקיימים

ישנם סוגים שונים של פסטה שניתן להגיש בדוכן באירוע , כל אחד עם הטעם, המרקם והצורה הייחודיים שלו. אלה כוללים ספגטי, פטוצ'יני, לינגוויני, לזניה, מקרוני ועוד. ניתן להגיש את הפסטות הללו עם רטבים ותוספות שונות כמו רוטב פסטו או רוטב עגבניות.

פסטה היא מזון בסיסי במדינות רבות, והיא מוגשת לרוב כמנה העיקרית של הארוחה. הפסטה עשויה מקמח סולת ומים, שמערבבים יחד ליצירת בצק. לאחר מכן מעצבים את הבצק הזה לצורות שונות על ידי לחיצה במכונת פסטה או ביד. לאחר מכן ניתן להרתיח את הפסטה במים.

מהם היתרונות בהקמת דוכן פסטה לאירוע

דוכן פסטה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה חמה ודשנה באירוע, זוהי מנה נהדרת לאירוע כי היא קלה להכנה, טעימה ורב-תכליתית. ניתן להגיש כתוספת עם קציצות או כמנה עיקרית עם רטבים שונים.

להלן היתרונות של הקמת דוכן פסטה לאירוע:

1.ניתן להקים עמדות פסטה בכל מקום, בפנים או בחוץ.

2.קל להרכיב ולפרק אותם, מה שהופך אותם לניידים.

3.הם יכולים לשמש לאירועים קטנים וגדולים כאחד.

מהם החששות או אתגרים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה?

ישנם חששות ואתגרים רבים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה. דאגה אחת היא העלות הגבוהה של המרכיבים, שעלולה להקשות על שמירת עלות המנה נמוכה. דאגה נוספת היא שלקוחות עלולים לא לאהוב את האוכל פשוט בגלל העדפה אישית שך אנשים שלא אוהבים פסטה.

החשש הברור ביותר הוא הסיכון להרעלת מזון. אם אתם מגישים פסטה, חשוב שתוודאו שהאטריות והרטבים מבושלים ביסודיות וללא זיהום. ניתן לעשות זאת על ידי בישול בנפרד ולאחר מכן שילובם ממש לפני ההגשה.

חלק מהאתגרים הנלווים להפעלת דוכן פסטה הם שמירה על אספקה עקבית של מרכיבים והבטחת שכל המנות המוגשות יהיו טריות.

מהם היתרונות של הפעלת דוכני מזון לאירועים

הפעלת דוכן מזון לאירוע אינו מושג חדש. אבל זה הפך פופולרי יותר בשנים האחרונות. הסיבה לכך היא שיש יתרונות רבים בהפעלת דוכן מזון לאירועים.

היתרון הראשון הוא שדוכני המזון זולים יחסית משירותי קייטרינג. היתרון השני הוא שישנן אפשרויות רבות ושונות בכל הנוגע לסוג האוכל שתוכלו להציע בדוכן שלכם, כך שסביר להניח שיותר אנשים יעצור ויאכלו באירוע שלכם.

 

דוכנים נוספים

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>