דוכן פסטה בסטה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי
דוכן פסטה בסטה לאירועים

פירוט קצר על דוכן פסטה בסטה לאירועים:

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פסטה אל דנטה

פסטה היא אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם, היא מזון בסיסי במטבח האיטלקי היא מוגשת בדרך כלל עם רוטב אך ניתן לאכול אותה רגיל.

דוכן פסטה אל דנטה הוא דוכן מזון המספק פסטה טרייה, זה אחד הדברים שדורשים דיוק מושלם, מידת העשייה חייבת להיות נכונה.

דוכן פסטה אל דנטה לאירועים הוא רעיון שקיים כבר זמן מה. אם אתם מארחים מסיבה ורוצים לקבל כמה אפשרויות אוכל שקלות להכנה, אז זו אופציה נהדרת. הקונספט פשוט: אתם מציעים מנות פסטה באירוע שלכם ומישהו מבשל אותה במקום.

משמעות הדבר היא שהאורחים שלכם יכולים ליהנות ממנה טרייה ללא צורך לדאוג מהטרחה של בישולה בעצמם או קבלת אוכל לקחת. יש הרבה יתרונות לרעיון הזה, אבל העיקרי שבהם הוא שהוא חוסך זמן למארח ודואג שיהיה משהו טעים לכל מי שמגיע.

עמדת הפסטה תגיע עם מגוון רטבים ותוספות כך שהאורחים יוכלו להתאים אישית את המנה שלהם. זה מגיע גם עם מבחר של ירקות ופירות טריים, כך שאנשים שמחפשים אפשרויות בריאות עדיין יוכלו לאכול משהו משביע.

איך דוכן פסטה יכול לעזור לאירוע?

עמדת פסטה היא דרך מצוינת להוסיף טעם נוסף לאירוע שלכם. זה יכול להיות תוספת פשוטה לקייטרינג שלך או אטרקציה עיקרית. כך או כך, זה יהפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח וטעים יותר.

מהם סוגי הפסטה הקיימים

ישנם סוגים שונים של פסטה שניתן להגיש בדוכן באירוע , כל אחד עם הטעם, המרקם והצורה הייחודיים שלו. אלה כוללים ספגטי, פטוצ'יני, לינגוויני, לזניה, מקרוני ועוד. ניתן להגיש את הפסטות הללו עם רטבים ותוספות שונות כמו רוטב פסטו או רוטב עגבניות.

פסטה היא מזון בסיסי במדינות רבות, והיא מוגשת לרוב כמנה העיקרית של הארוחה. הפסטה עשויה מקמח סולת ומים, שמערבבים יחד ליצירת בצק. לאחר מכן מעצבים את הבצק הזה לצורות שונות על ידי לחיצה במכונת פסטה או ביד. לאחר מכן ניתן להרתיח את הפסטה במים.

מהם היתרונות בהקמת דוכן פסטה לאירוע

דוכן פסטה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה חמה ודשנה באירוע, זוהי מנה נהדרת לאירוע כי היא קלה להכנה, טעימה ורב-תכליתית. ניתן להגיש כתוספת עם קציצות או כמנה עיקרית עם רטבים שונים.

להלן היתרונות של הקמת דוכן פסטה לאירוע:

1.ניתן להקים עמדות פסטה בכל מקום, בפנים או בחוץ.

2.קל להרכיב ולפרק אותם, מה שהופך אותם לניידים.

3.הם יכולים לשמש לאירועים קטנים וגדולים כאחד.

מהם החששות או אתגרים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה?

ישנם חששות ואתגרים רבים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה. דאגה אחת היא העלות הגבוהה של המרכיבים, שעלולה להקשות על שמירת עלות המנה נמוכה. דאגה נוספת היא שלקוחות עלולים לא לאהוב את האוכל פשוט בגלל העדפה אישית שך אנשים שלא אוהבים פסטה.

החשש הברור ביותר הוא הסיכון להרעלת מזון. אם אתם מגישים פסטה, חשוב שתוודאו שהאטריות והרטבים מבושלים ביסודיות וללא זיהום. ניתן לעשות זאת על ידי בישול בנפרד ולאחר מכן שילובם ממש לפני ההגשה.

חלק מהאתגרים הנלווים להפעלת דוכן פסטה הם שמירה על אספקה עקבית של מרכיבים והבטחת שכל המנות המוגשות יהיו טריות.

מהם היתרונות של הפעלת דוכני מזון לאירועים

הפעלת דוכן מזון לאירוע אינו מושג חדש. אבל זה הפך פופולרי יותר בשנים האחרונות. הסיבה לכך היא שיש יתרונות רבים בהפעלת דוכן מזון לאירועים.

היתרון הראשון הוא שדוכני המזון זולים יחסית משירותי קייטרינג. היתרון השני הוא שישנן אפשרויות רבות ושונות בכל הנוגע לסוג האוכל שתוכלו להציע בדוכן שלכם, כך שסביר להניח שיותר אנשים יעצור ויאכלו באירוע שלכם.

 

דוכנים נוספים

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>