לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.
לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.
האוכל ההודי המיוחד עשה את כל הדרך מהודו (כן, עשה אותה על ריקשה) ועכשיו הוא מגיע אליכם לאירוע. אז אם בא לכם להפוך את האירוע לחוויה מיוחדת כמו בסרט הודי עם ריקשה, ועם טעמים וצלילים מיוחדים, דוכן אוכל לאירועים על ריקשה הוא הפתרון הטוב ביותר.
האוכל ההודי – לא רק ריחות מיוחדים אלא טעמים שיוצרים חוויה
הודו היא ארץ של תרבויות ומטבחים רבים ומגוונים. האוכל ההודי ידוע בטעמו העשיר ובמגוון. זהו גם אחד המאכלים הבריאים ביותר שאתה יכול לאכול.
היתרונות של אוכל הודי הם רבים וכוללים:
– עשיר בחלבון
– עשיר בנוגדי חמצון
– מקור טוב לסיבים
– דל בקלוריות
האוכל ההודי עשיר בטעם, במגוון ובתזונה. זהו חלק עיקרי בתרבות ההודית והיה חלק מהתזונה של המדינה במשך מאות שנים.
מאמינים שההודים אכלו אוכל הודי כבר למעלה מ-10,000 שנה. עם זאת, הפופולריות של המטבח ההודי עלתה בעשור האחרון בשל יתרונותיו הרבים.
הפופולריות של האוכל ההודי עלתה בעשור האחרון בשל יתרונותיו הרבים. הוא עשיר בטעם, במגוון ובתזונה אשר הופכים אותו לחלק עיקרי בתרבות ההודית.
אוכל הודי הוא אחד המטבחים הפופולריים ביותר בעולם. זה מצרך עבור אנשים רבים ויש לו היסטוריה ארוכה. ישנם יתרונות רבים לאכילת אוכל הודי.
היתרון הראשון שניתן למצוא באוכל הודי הוא שהוא מספק הרבה תזונה. הוא מכיל חומרים מזינים חיוניים כמו חלבונים, פחמימות וויטמינים. לדוגמה, כרובית מכילה ויטמין C שטוב למערכת החיסון שלך ועוזר במניעת הצטננות.
היתרון השני של האוכל ההודי הוא שהוא יכול לעזור לרדת במשקל בקלות מכיוון שהוא אינו מכיל סוכרים או שומנים. במנות מסוימות כמו דאל מחאני יש פחות מ-1 גרם שומן למנה, כך שהן מושלמות לכל מי שרוצה לשמור על משקלו או לשמור על רמת הכושר שלו.
לאוכל הודי יש גם יתרונות בריאותיים גדולים מכיוון שבמתכונים מסוימים משתמשים בתבלינים בעלי סגולות רפואיות כמו כורכום שיכול לעזור עם דלקות וכאבי פרקים, כמון שיכול לעזור בטיפול בסוכרת.
יתרונות באכילת כורכום
כורכום הוא תבלין מדהים שיש לו מגוון יתרונות בריאותיים. זהו המרכיב הנפוץ ביותר בקארי הודי ונעשה בו שימוש במשך מאות שנים.
כורכום נמצא בשימוש באיורוודה, מערכת הרפואה המסורתית ההודית, כבר למעלה מ-3,000 שנה. זה גם מרכיב נפוץ בבישול סיני ויפני.
כורכום יכול לעזור עם דלקות, דלקות פרקים, בעיות עיכול וכאבי פרקים. זה גם עוזר עם מצבי עור כמו אקנה ופסוריאזיס תוך שיפור התפקוד הקוגניטיבי
כורכום הוא תבלין שמקורו בצמח בשם Curcuma longa. הוא נמצא בשימוש במשך אלפי שנים בהודו ושימש כחלופה לאנטיביוטיקה ומשככי כאבים.
כורכום הוא סוג של פיגמנט צהוב שנמצא בשורשים, קני שורש, גבעולים ועלים של הצמח. כאשר אנו צורכים כורכום, הוא יכול לסייע במניעת מחלות מסוימות כמו מחלת אלצהיימר וסרטן. כורכום עוזר גם לבעיות עיכול כמו עצירות ושלשולים.
יש לו גם תכונות אנטי דלקתיות שיכולות לעזור להקל על כאבי דלקת פרקים. זה יכול גם לעזור עם מצבי עור כמו פסוריאזיס וצלקות אקנה.
המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.