דוכן חצ'פורי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חצ'פורי לאירועים

פירוט קצר על דוכן חצ'פורי לאירועים:

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חצ'פורי

המטבח הגיאורגי הוא מטבח עשיר, המכיל מגוון רב של מנות ראשונות, עיקריות, וקינוחים. מטבח זה נכנס כבר מזמן למיינסטרים הקולינרי הישראלי.

אם אתם מעוניינים לספק לאורחים שלכם חוויה קולינרית יוצאת דופן, דוכן חצ'אפורי יספק זאת.

מהו חצ'אפורי?

חצ'אפורי הוא מאכל גיאורגי שמכינים באופן מסורתי מבצק, גבינה וחמאה. למנה יש הרבה וריאציות שונות וחלק מהפופולריות שבהן הן חצ'אפורי גבינה וחצ'אפורי ביצה.

זהו לחם במילוי גבינה שנאפה בתנור ומוגש עם חמאה, הוא נאפה בצורה מעגלית חצ'אפורי ממולא בדרך כלל בגבינה, ביצים ובצל. אפשר גם למלא בכל מרכיב אחרי שהאופה רוצה להכניס לתוכו.

חצ'אפורי היה המזון העיקרי של הגאורגים במשך מאות שנים. זה נאכל במקור כארוחת בוקר אבל עכשיו הוא נאכל כל היום על ידי גיאורגים. חצ'אפורי הפך למאכל אהוב גם על תיירים בגלל הטעם והייחודיות שלו.

דוכן זה יגיש סוגים שונים של חצ'אפורי עם מגוון מרכיבים בשילוב מנות גרוזיניות מסורתיות אחרות כמו לוביו (שעועית אדומה או לבנה ,רוטב טקמלי (רוטב שעשוי משזיפים) וצ'חוחבילי (מנת ירקות).

מאכלים גאורגיים מסורתיים

המטבח הגיאורגי הוא שילוב ייחודי של השפעות מקומיות וזרות. המטבח מגוון מאוד וכולל מנות רבות ושונות הנעות בין מנות צמחוניות למנות על בסיס בשר.

המטבח הגיאורגי הוא מטבח מסורתי שהתפתח במשך מאות שנים. הוא הושפע מתרבויות רבות, בעיקר מזרח תיכוני והודי. מנות גרוזיניות לרוב מתובלות ועשירות בשום ואגוזי מלך.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר במטבח הגיאורגי כוללות חצ'אפורי, לוביו וחינקלי. חצ'אפורי הוא מאכל שמגיע בצורות רבות ושונות אבל לכולם יש דבר אחד במשותף – גבינה! חינקאלי הם כופתאות בשר אשר מבושלים לפני ההגשה עם שמנת חמוצה מעל. לוביו הוא מאכל גאורגי מסורתי העשוי משעועית, עשבי תיבול, שום ושמן זית, והוא מוגש בדרך כלל כמתאבן.

המנות הגרוזיניות מוגשות בדרך כלל בסדר הבא: מתאבנים, מרק, מנה עיקרית, תוספות וקינוח. הגיאורגים אוהבים לשתות יין, ולכן אין זה יוצא דופן שארוחה כוללת מספר כוסות יין וכן וודקה או בירה.

מנות אלו מורכבות בדרך כלל מחומרי גלם טריים. המרכיבים הפופולריים ביותר הם שעועית, עגבניות, שום, בצל, פלפלים, מלפפונים וחצילים.

המטבח הגרוזיני יכול להוות חגיגה עבור הצמחונים וחובבי הגבינות, כאשר דוכן חצ'אפורי בסגנון חלבי מציע לאורחיו שפע של מנות ראשונות, עיקריות, מאפים, וקינוחים.

האם קייטרינג גרוזיני כשר

העדה הגרוזינית בישראל מאופיינת ברובה מאנשים שומרי דת ומסורת, לכן על פי רוב המטבח הגרוזיני היהודי לא יכיל מאכלים לא כשרים. קיימת הפרדה ברורה בין מאכלים חלביים ובשריים. כך שניתן להנות מכל אחד מהם בנפרד.

מהם העלויות של הקמת דוכני מזון לאירועים?

עלות הקמת דוכן מזון לאירוע תלויה בסוג האירוע והמיקום.

עלות הקמת דוכן מזון באירוע בחוץ היא לרוב נמוכה בהרבה מעלות הקמת דוכן מזון באירוע מקורה. לאירועי חוצות, ניתן לשכור אוהלים ושולחנות מחברות מקומיות או לקנות אותם בחנות סמוכה. לאירועים מקורים יש לשכור מחברות קייטרינג מפות, צלחות, מפיות ועוד פריטים נחוצים.

 

דוכנים נוספים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>