דוכן חצ'פורי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חצ'פורי לאירועים

פירוט קצר על דוכן חצ'פורי לאירועים:

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חצ'פורי

המטבח הגיאורגי הוא מטבח עשיר, המכיל מגוון רב של מנות ראשונות, עיקריות, וקינוחים. מטבח זה נכנס כבר מזמן למיינסטרים הקולינרי הישראלי.

אם אתם מעוניינים לספק לאורחים שלכם חוויה קולינרית יוצאת דופן, דוכן חצ'אפורי יספק זאת.

מהו חצ'אפורי?

חצ'אפורי הוא מאכל גיאורגי שמכינים באופן מסורתי מבצק, גבינה וחמאה. למנה יש הרבה וריאציות שונות וחלק מהפופולריות שבהן הן חצ'אפורי גבינה וחצ'אפורי ביצה.

זהו לחם במילוי גבינה שנאפה בתנור ומוגש עם חמאה, הוא נאפה בצורה מעגלית חצ'אפורי ממולא בדרך כלל בגבינה, ביצים ובצל. אפשר גם למלא בכל מרכיב אחרי שהאופה רוצה להכניס לתוכו.

חצ'אפורי היה המזון העיקרי של הגאורגים במשך מאות שנים. זה נאכל במקור כארוחת בוקר אבל עכשיו הוא נאכל כל היום על ידי גיאורגים. חצ'אפורי הפך למאכל אהוב גם על תיירים בגלל הטעם והייחודיות שלו.

דוכן זה יגיש סוגים שונים של חצ'אפורי עם מגוון מרכיבים בשילוב מנות גרוזיניות מסורתיות אחרות כמו לוביו (שעועית אדומה או לבנה ,רוטב טקמלי (רוטב שעשוי משזיפים) וצ'חוחבילי (מנת ירקות).

מאכלים גאורגיים מסורתיים

המטבח הגיאורגי הוא שילוב ייחודי של השפעות מקומיות וזרות. המטבח מגוון מאוד וכולל מנות רבות ושונות הנעות בין מנות צמחוניות למנות על בסיס בשר.

המטבח הגיאורגי הוא מטבח מסורתי שהתפתח במשך מאות שנים. הוא הושפע מתרבויות רבות, בעיקר מזרח תיכוני והודי. מנות גרוזיניות לרוב מתובלות ועשירות בשום ואגוזי מלך.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר במטבח הגיאורגי כוללות חצ'אפורי, לוביו וחינקלי. חצ'אפורי הוא מאכל שמגיע בצורות רבות ושונות אבל לכולם יש דבר אחד במשותף – גבינה! חינקאלי הם כופתאות בשר אשר מבושלים לפני ההגשה עם שמנת חמוצה מעל. לוביו הוא מאכל גאורגי מסורתי העשוי משעועית, עשבי תיבול, שום ושמן זית, והוא מוגש בדרך כלל כמתאבן.

המנות הגרוזיניות מוגשות בדרך כלל בסדר הבא: מתאבנים, מרק, מנה עיקרית, תוספות וקינוח. הגיאורגים אוהבים לשתות יין, ולכן אין זה יוצא דופן שארוחה כוללת מספר כוסות יין וכן וודקה או בירה.

מנות אלו מורכבות בדרך כלל מחומרי גלם טריים. המרכיבים הפופולריים ביותר הם שעועית, עגבניות, שום, בצל, פלפלים, מלפפונים וחצילים.

המטבח הגרוזיני יכול להוות חגיגה עבור הצמחונים וחובבי הגבינות, כאשר דוכן חצ'אפורי בסגנון חלבי מציע לאורחיו שפע של מנות ראשונות, עיקריות, מאפים, וקינוחים.

האם קייטרינג גרוזיני כשר

העדה הגרוזינית בישראל מאופיינת ברובה מאנשים שומרי דת ומסורת, לכן על פי רוב המטבח הגרוזיני היהודי לא יכיל מאכלים לא כשרים. קיימת הפרדה ברורה בין מאכלים חלביים ובשריים. כך שניתן להנות מכל אחד מהם בנפרד.

מהם העלויות של הקמת דוכני מזון לאירועים?

עלות הקמת דוכן מזון לאירוע תלויה בסוג האירוע והמיקום.

עלות הקמת דוכן מזון באירוע בחוץ היא לרוב נמוכה בהרבה מעלות הקמת דוכן מזון באירוע מקורה. לאירועי חוצות, ניתן לשכור אוהלים ושולחנות מחברות מקומיות או לקנות אותם בחנות סמוכה. לאירועים מקורים יש לשכור מחברות קייטרינג מפות, צלחות, מפיות ועוד פריטים נחוצים.

 

דוכנים נוספים

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>