דוכן חצ'פורי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חצ'פורי לאירועים

פירוט קצר על דוכן חצ'פורי לאירועים:

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חצ'פורי

המטבח הגיאורגי הוא מטבח עשיר, המכיל מגוון רב של מנות ראשונות, עיקריות, וקינוחים. מטבח זה נכנס כבר מזמן למיינסטרים הקולינרי הישראלי.

אם אתם מעוניינים לספק לאורחים שלכם חוויה קולינרית יוצאת דופן, דוכן חצ'אפורי יספק זאת.

מהו חצ'אפורי?

חצ'אפורי הוא מאכל גיאורגי שמכינים באופן מסורתי מבצק, גבינה וחמאה. למנה יש הרבה וריאציות שונות וחלק מהפופולריות שבהן הן חצ'אפורי גבינה וחצ'אפורי ביצה.

זהו לחם במילוי גבינה שנאפה בתנור ומוגש עם חמאה, הוא נאפה בצורה מעגלית חצ'אפורי ממולא בדרך כלל בגבינה, ביצים ובצל. אפשר גם למלא בכל מרכיב אחרי שהאופה רוצה להכניס לתוכו.

חצ'אפורי היה המזון העיקרי של הגאורגים במשך מאות שנים. זה נאכל במקור כארוחת בוקר אבל עכשיו הוא נאכל כל היום על ידי גיאורגים. חצ'אפורי הפך למאכל אהוב גם על תיירים בגלל הטעם והייחודיות שלו.

דוכן זה יגיש סוגים שונים של חצ'אפורי עם מגוון מרכיבים בשילוב מנות גרוזיניות מסורתיות אחרות כמו לוביו (שעועית אדומה או לבנה ,רוטב טקמלי (רוטב שעשוי משזיפים) וצ'חוחבילי (מנת ירקות).

מאכלים גאורגיים מסורתיים

המטבח הגיאורגי הוא שילוב ייחודי של השפעות מקומיות וזרות. המטבח מגוון מאוד וכולל מנות רבות ושונות הנעות בין מנות צמחוניות למנות על בסיס בשר.

המטבח הגיאורגי הוא מטבח מסורתי שהתפתח במשך מאות שנים. הוא הושפע מתרבויות רבות, בעיקר מזרח תיכוני והודי. מנות גרוזיניות לרוב מתובלות ועשירות בשום ואגוזי מלך.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר במטבח הגיאורגי כוללות חצ'אפורי, לוביו וחינקלי. חצ'אפורי הוא מאכל שמגיע בצורות רבות ושונות אבל לכולם יש דבר אחד במשותף – גבינה! חינקאלי הם כופתאות בשר אשר מבושלים לפני ההגשה עם שמנת חמוצה מעל. לוביו הוא מאכל גאורגי מסורתי העשוי משעועית, עשבי תיבול, שום ושמן זית, והוא מוגש בדרך כלל כמתאבן.

המנות הגרוזיניות מוגשות בדרך כלל בסדר הבא: מתאבנים, מרק, מנה עיקרית, תוספות וקינוח. הגיאורגים אוהבים לשתות יין, ולכן אין זה יוצא דופן שארוחה כוללת מספר כוסות יין וכן וודקה או בירה.

מנות אלו מורכבות בדרך כלל מחומרי גלם טריים. המרכיבים הפופולריים ביותר הם שעועית, עגבניות, שום, בצל, פלפלים, מלפפונים וחצילים.

המטבח הגרוזיני יכול להוות חגיגה עבור הצמחונים וחובבי הגבינות, כאשר דוכן חצ'אפורי בסגנון חלבי מציע לאורחיו שפע של מנות ראשונות, עיקריות, מאפים, וקינוחים.

האם קייטרינג גרוזיני כשר

העדה הגרוזינית בישראל מאופיינת ברובה מאנשים שומרי דת ומסורת, לכן על פי רוב המטבח הגרוזיני היהודי לא יכיל מאכלים לא כשרים. קיימת הפרדה ברורה בין מאכלים חלביים ובשריים. כך שניתן להנות מכל אחד מהם בנפרד.

מהם העלויות של הקמת דוכני מזון לאירועים?

עלות הקמת דוכן מזון לאירוע תלויה בסוג האירוע והמיקום.

עלות הקמת דוכן מזון באירוע בחוץ היא לרוב נמוכה בהרבה מעלות הקמת דוכן מזון באירוע מקורה. לאירועי חוצות, ניתן לשכור אוהלים ושולחנות מחברות מקומיות או לקנות אותם בחנות סמוכה. לאירועים מקורים יש לשכור מחברות קייטרינג מפות, צלחות, מפיות ועוד פריטים נחוצים.

 

דוכנים נוספים

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>