דוכן סופלקי יווני לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סופלקי יווני לאירועים

פירוט קצר על דוכן סופלקי יווני לאירועים:

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סופלקי יווני

עמדת הסופלקי היא דרך משעשעת וטעימה להגיש קינוחים באירוע שלכם. סופלה הקינוח שלנו מיוצרים עם המרכיבים הטובים ביותר וישמחו את האורחים שלכם.

אנו מציעים מגוון טעמים כולל שוקולד, תות, וניל, קרמל, פטל ועוד.

סופלקי יווני הוא מאכל רב תכליתי. אפשר להגיש כמנה ראשונה או מנה עיקרית, אפשר להכין עם סוגים שונים של גבינות וזה תמיד טעים.

דוכני סופלקי יווני הם בחירה מצוינת לכל אירוע שכן הם גם טעימים וגם מרשימים. הם מציעים אלטרנטיבה מצוינת למתאבנים הרגילים וניתן להגיש אותם חם או קר.

דוכן הסופלקי היווני מושלם לכל אירוע: מאירועי חברה ועד קבלות פנים לחתונות, ממסיבות קוקטייל ועד מפגשים משפחתיים, מחגיגות יום הולדת ועד ארוחות חג.

עמדת הסופלקי היא בחירה מצוינת לכל אירוע כי היא טעימה וקלה להתקנה. ניתן להגדיר תוך כחמש דקות או פחות וניתן להגיש את הסופלקי חם או קר.

מאכלים יוונים מיוחדים

המטבח היווני צובר פופולריות בעשורים האחרונים. הוא ידוע כאחד המטבחים הבריאים בעולם. עם זאת, זה לא רק מזון דיאטטי. יש בו גם הרבה מנות טעימות ששווה לנסות.

בחלק זה, נדבר על כמה מהמנות הללו והמרכיבים שלהן כדי שתוכלו להבין מה עושה אותן כל כך מיוחדות ולמה הן צריכות להיות ברשימת המאכלים שלכם לנסות!

המנה הראשונה עליה נדבר היא Souvlaki. אוכל מסוג זה מורכב לרוב מבשר או ירקות עטופים בפיתה עם רוטב צזיקי וצולים על שיפוד או גריל. לאחר מכן מניחים את השיפוד לתוך הלחם המשמש כמחזיק לבשר או הירקות כדי למנוע ממנו ליפול בזמן הבישול.

המטבח היווני מושפע במידה רבה מהמאכלים וסגנונות הבישול של שכנותיה של יוון, כמו איטליה, טורקיה והבלקן.

המנה הנפוצה ביותר היא בשר על האש עם ירקות.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר הן מוסקה (צלחת שכבות של חצילים, כבש ותפוחי אדמה), סופלאקי (חזיר או עוף על שיפוד), ג'ירוס (כריך בפיתה במילוי בקר או טלה), צזיקי (רוטב עשוי יוגורט). , מלפפון, שום ושמן זית), ספאנקופיטה (פאי תרד) ודולמאת'ס (עלי גפן עטופים סביב אורז).

אוכל יווני הוא לא רק גירוס וסובלאקי. יש עוד הרבה מנות יווניות ששווה לנסות. בחלק זה, נחקור כמה מהפופולריים שבהם.

קולוריה: קולוריה היא סוג של בצק מטוגן המוגש בדרך כלל עם סירופ דבש לארוחת בוקר או כקינוח. ניתן להגיש אותם גם עם גבינה או תוספות מתוקות אחרות כמו רפרפת וסירופ שוקולד.

Loukoumades: Loukoumades היא מנת קינוח יוונית פופולרית נוספת שנאכלת לעתים קרובות בתקופת חג המולד. הם כדורי בצק מטוגנים עמוקים מעורבים בסירופ דבש, קינמון ושומשום ואז מכוסים באבקת סוכר.

צזיקי: רוטב צזיקי עשוי מיוגורט, מלפפון, שום, מלח, שמן זית ועשב שמיר. זה יכול לשמש כמטבל לפיתה או כתבלין לצד בשרים על האש.

צזיקי

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המיוצר בדרך כלל עם מלפפון, שום, שמן זית ומיץ לימון. לעתים קרובות הוא מוגש כמטבל לירקות ולפיתות.

המילה "צזיקי" באה מהמילה הטורקית "çatalca", שפירושה "חמוץ".

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש כתוספת לבשר או לירקות. הוא עשוי עם מלפפונים, שום, ולפעמים גזר מגורר. אפשר גם לערבב עם שמן זית, מיץ לימון ומלח.

ביוון אוכלים צזיקי בדרך כלל עם סופלאקי או גירוס. בארצות הברית, זה אומץ כתבלין טיפוסי לג'ירוס.

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש באופן מסורתי כתבלין עם ג'ירוס. הוא עשוי ממלפפון מגורר, יוגורט מסונן, שום, שמן זית, מלח, ולפעמים מיץ לימון.

מקור המילה צזיקי מהמילה הטורקית cacık שפירושה "טרי" או "מצנן".

 

דוכנים נוספים

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>