דוכן מרקים חמים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג טבעוני, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן מרקים חמים לאירועים

פירוט קצר על דוכן מרקים חמים לאירועים:

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מרקים חמים

כשקר בחוץ ואנחנו רוצים זה קצת להתחמם אין פתרון טוב יותר מאשר מבחר מרקים טעימים שיחממו לנו את הגרון והבטן. אנשים נוטים להסתגר בבתים והאירועים בימות החורף נוטים להיות במקומות סגורים לכן כל מה שאנחנו צריכים זה מרק טוב שיחמם אותנו ויפתח את ליבנו בכדי שנוכל להשתחרר ולהנות מהאירוע.

את דוכן המרקים יש להקים עם מגוון מרקים ותוספות. כך תהיה לאורחים את האפשרות והיכולת ליצור חווית מרק אישית משלהם.

זהו רעיון מצוין לאירוע מכיוון שהוא יאפשר לאורחים ליצור משהו שהם אוהבים ובמקביל ייתן להם את האפשרות ליצור אינטראקציה זה עם זה.

איזה סוגי מרקים חמים ניתן להגיש באירוע?

ישנם סוגים רבים של מרקים חמים שניתן להגיש באירוע. הכל תלוי בסוג האירוע, המיקום והזמן בשנה. למשל בחורף יותר נכון להגיש מרק חם ולבבי. מרק כזה יספק חמימות ונוחות לאורחים המשתתפים באירוע במזג אוויר קר.

לעומת זאת, בקיץ, מרק קל יותר יתאים יותר מכיוון שהוא עשוי להיות כבד מדי עבור אנשים לאכול במהלך החודשים החמים יותר. מרק מסוג זה יהיה עדיף גם לאורחים המשתתפים באירוע בחוץ או רוצים להישאר פעילים באירוע.

מנות המרק הטיפוסיות בדוכן

מרק עגבניות , מרק שעועית, מרק אפונה, מרק בצל, מרק כתום ומרק ירקות. בנוסף , עמדת מרקים חמים, כוללת גם מגוון תוספות כגון : קרוטונים, כל סוגי הלחמים ושקדי מרק.

לאילו אירועים מתאים דוכן מרקים חמים?

עמדת מרקים חמים מתאימה לכל אירוע בו אנשים מחפשים לצאת מהקור.

דוכן מרקים חמים מתאים לאירועים קרים או גשומים. כדאי גם לקיים דוכן מרקים חמים באירוע בו האורחים צפויים להיות רעבים.

עמדת מרקים חמים מתאימה לכל אירוע בו לא מצפים לאורחים לארוחה בסגנון בופה. דוכן מרקים יכול להגיש מגוון רחב של מרקים, כולל אפשרויות צמחוניות, טבעוניות וללא גלוטן.

איך בוחרים עמדת מרקים איכותית באירוע?

אחד הגורמים החשובים ביותר שיש לקחת בחשבון בבחירת דוכן מרקים הוא המרכיבים. אם אתם מחפשים מרק טבעוני, כדאי שתחפשו כזה שמשתמש רק בירקות וללא מוצרים מהחי. גורם נוסף שיש לקחת בחשבון הוא האם המרק מכיל גלוטן או לא. מרקים רבים משתמשים בקמח כמרכיב, ולכן אם יש לכם אלרגיה לגלוטן חשוב לחפש אחד שהוא נטול גלוטן. אתה גם רוצה לוודא שדוכן המרקים מציע מגוון מספיק במרקים שלהם כדי שיהיה משהו לכולם באירוע שלכם.

מה כוללת עמדת מרקים חמים לאירועים?

דוכני מרקים חמים מוצבים בדרך כלל בכניסה לאירוע והם מציעים סוגים שונים של מרקים למשתתפים.

דוכן המרקים החמים הוא תוספת נהדרת מכיוון שהוא יכול לספק למשתתפים חום ונוחות במהלך חודשי החורף הקרים הללו. הוא גם מספק למשתתפים חטיף בריא שאינו כבד מדי לפני שהם נכנסים לאירוע.

השקעה בהיבט הקולינרי של אירוע, היא חלק בלתי נפרד מאווירת האירוע כולו לכן הקמת דוכן מרקים משדרגת את אירועים שנעשים בתקופת החורף.

לכן עמדת מרקים חמים בחורף יכולה לעשות את ההבדל בהצלחת האירוע. לכן חשוב לבדוק שדוכן המרקים הוא חמים ואיכותי בשילוב עם חומרי גלם וציוד איכותי ומתאים.

 

דוכנים נוספים

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>