מזנון יווני עם מדפים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
מזנון יווני עם מדפים לאירועים

פירוט קצר על מזנון יווני עם מדפים לאירועים:

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל על מזנון יווני

בואו נהיה כנים עם עצמנו לרגע , בסופו של דבר מה שכולם זוכרים מהאירוע זה האוכל, צורת ההגשה והעיצוב.

אם חשקה נפשכם בעשיית אירוע באווירה ים תיכונית יוונית אין צורך לנסוע למיקונוס!

מי מאיתנו לא בילה באתונה ורקד בטברנה בסלוניקי לצלילי הבוזוקי, אחרי כמה שטים של אוזו.

אירועים בקונספט יווני הפכו ללהיט בקרב החוגגים הישראלים בעזרת דוכן אוכל על מזנון יווני תיצרו חוויה שתעצים את אווירת האירוע בקרב האורחים שלכם.

דוכן זה יכול להגיע בשני ווריאציות בהתאם לבקשכתם עם מדפים או ללא מדפים, בהתאם לסוג האוכל ולצורת ההגשה הרצויה עבורכם.

המטבח היווני

המטבח היווני קיים כבר אלפי שנים ועדיין לא נס לחו, הוא רלוונטי פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם,זהו מטבח טעים ומגוון שהושפע מתרבויות רבות.

האוכל היווני מורכב בעיקר מלחם, זיתים ,עגבניות, פירות, שעועית, דגנים, אגוזים ושמן זית.

האוכל היווני ידוע בטעמיו העשירים, המרכיבים הטריים והאפשרויות הבריאות שלו. ישנן מנות רבות ושונות שניתן להכין עם מרכיבים מסורתיים כמו כבש, עוף, ירקות או דגנים. המנה המפורסמת ביותר נקראת מוסקה המורכבת משכבות של פרוסות תפוחי אדמה בציפוי בשר בקר טחון ורוטב המוגש בתבשיל קדירה עם חצילים.

גבינות יווניות

גבינות הן מאכל פופולרי ורב-תכליתי ביוון. ליוונים יש מגוון רחב של גבינות שהם יכולים להשתמש בהם כדי ליצור מנות שונות. הסיבה לכך היא הכמות הגדולה של מוצרי חלב שמיוצרים בה , קיים מגוון רחב של טעמים ומרקמים של גבינות המתאפיינים במליחות היוונית הידועה.

הגבינה היוונית המפורסמת ביותר היא פטה, המיוצרת מחלב כבשים. עם זאת, ניתן להכין אותו גם מחלב פרה או מחלב עיזים. הגבינה הפופולרית ביותר בקרב היוונים היא קסרי, העשויה מחלב כבשים או עיזים ובעלת מרקם רך וטעם עדין.

ההבדל העיקרי בין קסרי לפטה הוא שהפטה מכילה יותר מלח ממה שקסרי מכיל; עם זאת, שתי הגבינות עדיין דומות מאוד בטעם ובמרקם.

משקה האלים היווני

אוזו הוזכר לראשונה על ידי היוונים הקדמונים במאה ה-5 לפני הספירה, כאשר הוא כונה "יין דיוניסוס". שם זה נגזר מאלוהי היין, דיוניסוס, שסגדו לו ביוון העתיקה.

אוזו הוא משקה אלכוהולי מזוקק העשוי מיין, עשבי תיבול ותבלינים. הוא נחשב למשקה הלאומי של היוונים.

לאוזו יש טעם מובהק שמקורו בשילוב של אניס, ליקריץ, שומר ואניס. זה מוגש בדרך כלל בכוסות קטנות.

אין חגיגה יוונית שלא מתחילה ונגמרת עם המשקה הזה, יאסו!

חשיבותו של דוכן אוכל לאירוע

דוכן מזון הוא חלק חיוני באירוע. הוא מספק למשתתפים הזדמנות להתערבב ולהתרועע, כמו גם לספק להם אוכל ושתייה. למרות שזה עשוי להיראות כמו משימה פשוטה להקים דוכן מזון, יש הרבה שיקולים שצריך לקחת בחשבון. דוכן מוצלח מורכב מגורמים שונים כמו העיצוב שלו ,גודלו ועלותו.

חשיבותו של הקייטרינג בהצלחת האירוע

קייטרינג הוא היבט חשוב בהצלחתו של כל אירוע, זה מה שהופך את האירוע לבלתי נשכח וכדאי.כמו כן עשוי עשוי להפוך להוצאה גדולה מדי אם אין לכם תקציב ותוכנית סדורה עבור האירוע שלכם. אירועים, כנסים ותערוכות יכולים להיות הצלחה עצומה אם הם מתוכננים ומבוצעים כהלכה ,חשיבות הקייטרינג בהצלחת אירוע אינה רק מתן אוכל טעים.

מהם הדרכים לצמצם את עלויות הקייטרינג לאירוע?

קייטרינג לאירועים הוא אחד החלקים היקרים ביותר בתכנון אירועים. הסיבה לכך היא שזה דורש הרבה עבודה ומשאבים כדי להכין אוכל לאירוע. ישנן דרכים שונות להוזיל את עלויות הקייטרינג לאירועים, כמו למשל מיקור חוץ של קייטרינג, ישנם אפשרויות נוספות שיכולות להוזיל את העלויות כגון: שימוש בקייטרינג המתמחה בסוג והאוכל שאתם מעוניינים, ושימוש בבר פתוח במקום בר מוזמנים.

 

דוכנים נוספים

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>