מזנון יווני עם מדפים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
מזנון יווני עם מדפים לאירועים

פירוט קצר על מזנון יווני עם מדפים לאירועים:

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל על מזנון יווני

בואו נהיה כנים עם עצמנו לרגע , בסופו של דבר מה שכולם זוכרים מהאירוע זה האוכל, צורת ההגשה והעיצוב.

אם חשקה נפשכם בעשיית אירוע באווירה ים תיכונית יוונית אין צורך לנסוע למיקונוס!

מי מאיתנו לא בילה באתונה ורקד בטברנה בסלוניקי לצלילי הבוזוקי, אחרי כמה שטים של אוזו.

אירועים בקונספט יווני הפכו ללהיט בקרב החוגגים הישראלים בעזרת דוכן אוכל על מזנון יווני תיצרו חוויה שתעצים את אווירת האירוע בקרב האורחים שלכם.

דוכן זה יכול להגיע בשני ווריאציות בהתאם לבקשכתם עם מדפים או ללא מדפים, בהתאם לסוג האוכל ולצורת ההגשה הרצויה עבורכם.

המטבח היווני

המטבח היווני קיים כבר אלפי שנים ועדיין לא נס לחו, הוא רלוונטי פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם,זהו מטבח טעים ומגוון שהושפע מתרבויות רבות.

האוכל היווני מורכב בעיקר מלחם, זיתים ,עגבניות, פירות, שעועית, דגנים, אגוזים ושמן זית.

האוכל היווני ידוע בטעמיו העשירים, המרכיבים הטריים והאפשרויות הבריאות שלו. ישנן מנות רבות ושונות שניתן להכין עם מרכיבים מסורתיים כמו כבש, עוף, ירקות או דגנים. המנה המפורסמת ביותר נקראת מוסקה המורכבת משכבות של פרוסות תפוחי אדמה בציפוי בשר בקר טחון ורוטב המוגש בתבשיל קדירה עם חצילים.

גבינות יווניות

גבינות הן מאכל פופולרי ורב-תכליתי ביוון. ליוונים יש מגוון רחב של גבינות שהם יכולים להשתמש בהם כדי ליצור מנות שונות. הסיבה לכך היא הכמות הגדולה של מוצרי חלב שמיוצרים בה , קיים מגוון רחב של טעמים ומרקמים של גבינות המתאפיינים במליחות היוונית הידועה.

הגבינה היוונית המפורסמת ביותר היא פטה, המיוצרת מחלב כבשים. עם זאת, ניתן להכין אותו גם מחלב פרה או מחלב עיזים. הגבינה הפופולרית ביותר בקרב היוונים היא קסרי, העשויה מחלב כבשים או עיזים ובעלת מרקם רך וטעם עדין.

ההבדל העיקרי בין קסרי לפטה הוא שהפטה מכילה יותר מלח ממה שקסרי מכיל; עם זאת, שתי הגבינות עדיין דומות מאוד בטעם ובמרקם.

משקה האלים היווני

אוזו הוזכר לראשונה על ידי היוונים הקדמונים במאה ה-5 לפני הספירה, כאשר הוא כונה "יין דיוניסוס". שם זה נגזר מאלוהי היין, דיוניסוס, שסגדו לו ביוון העתיקה.

אוזו הוא משקה אלכוהולי מזוקק העשוי מיין, עשבי תיבול ותבלינים. הוא נחשב למשקה הלאומי של היוונים.

לאוזו יש טעם מובהק שמקורו בשילוב של אניס, ליקריץ, שומר ואניס. זה מוגש בדרך כלל בכוסות קטנות.

אין חגיגה יוונית שלא מתחילה ונגמרת עם המשקה הזה, יאסו!

חשיבותו של דוכן אוכל לאירוע

דוכן מזון הוא חלק חיוני באירוע. הוא מספק למשתתפים הזדמנות להתערבב ולהתרועע, כמו גם לספק להם אוכל ושתייה. למרות שזה עשוי להיראות כמו משימה פשוטה להקים דוכן מזון, יש הרבה שיקולים שצריך לקחת בחשבון. דוכן מוצלח מורכב מגורמים שונים כמו העיצוב שלו ,גודלו ועלותו.

חשיבותו של הקייטרינג בהצלחת האירוע

קייטרינג הוא היבט חשוב בהצלחתו של כל אירוע, זה מה שהופך את האירוע לבלתי נשכח וכדאי.כמו כן עשוי עשוי להפוך להוצאה גדולה מדי אם אין לכם תקציב ותוכנית סדורה עבור האירוע שלכם. אירועים, כנסים ותערוכות יכולים להיות הצלחה עצומה אם הם מתוכננים ומבוצעים כהלכה ,חשיבות הקייטרינג בהצלחת אירוע אינה רק מתן אוכל טעים.

מהם הדרכים לצמצם את עלויות הקייטרינג לאירוע?

קייטרינג לאירועים הוא אחד החלקים היקרים ביותר בתכנון אירועים. הסיבה לכך היא שזה דורש הרבה עבודה ומשאבים כדי להכין אוכל לאירוע. ישנן דרכים שונות להוזיל את עלויות הקייטרינג לאירועים, כמו למשל מיקור חוץ של קייטרינג, ישנם אפשרויות נוספות שיכולות להוזיל את העלויות כגון: שימוש בקייטרינג המתמחה בסוג והאוכל שאתם מעוניינים, ושימוש בבר פתוח במקום בר מוזמנים.

 

דוכנים נוספים

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>