דוכן בנגקוק ווק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן בנגקוק ווק לאירועים

פירוט קצר על דוכן בנגקוק ווק לאירועים:

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן נודלס מוקפץ

 

אין ספק כי שרוצים להקפיץ את האירוע הדרך הטובה ביותר היא להוסיף דוכן של נודלס מוקפץ. יש המון מתכונים מיוחדים שיכולים להפוך כל אירוע למיוחד ואחד מהם הוא כמובן להוסיף דוכני מזון מיוחדים. בזמן שיש המון סוגים של דוכני מזון, הבולט והטוב ביותר הוא כמובן דוכן נודלס מוקפץ.

 

אטריות מוקפצות ישירות מסין לאירוע שלכם 

 

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי שאוכלים לארוחת בוקר, צהריים, ערב, או כחטיף מאוחר בלילה. זה נעשה על ידי טיגון אטריות במחבת גדולה עם בשר וירקות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם רוטב סויה ושמן שומשום או רטבים אחרים.

אטריות מוקפצות מבושלות בדרך כלל על הכיריים בווק על אש גבוהה. הירקות נחתכים לחתיכות קטנות כך שהם מתבשלים במהירות והבשר פרוס דק כדי להבטיח שהוא מתבשל במהירות מבלי להתקשות. המפתח להכנת אטריות מוקפצות היטב הוא לשמור עליהן לזוז במחבת כך שהיא לא תיצמד לתחתית המחבת ותיישרף.

אטריות הן מזון בסיסי במקומות רבים בעולם. מנה פופולרית שמוגשת לרוב עם אטריות היא אטריות מוקפצות. אטריות מוקפצות נעשות על ידי טיגון או הרתחה של האטריות ולאחר מכן טיגון מוקפץ עם מרכיבים שונים כגון בשר, ירקות או פירות ים. הם אוכל רחוב פופולרי במדינות רבות באסיה כמו סין, יפן ותאילנד.

ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם מגוון תוספות כמו ביצים, שמן שומשום, רוטב סויה, פלפל צ'ילי ושום. ביפן הם לרוב מכוסים בצל ירוק קצוץ ופתיתי אצות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות גם בצורת מרק כמו ראמן או אודון, הנפוץ יותר ביפן מאשר בסין או תאילנד.

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי בסין. הם מיוצרים על ידי טיגון של מגוון מרכיבים, כמו ירקות, בשרים ופירות ים בווק.

כמה מרכיבים שניתן להשתמש בהם להכנת אטריות מוקפצות:

– אטריות ביצים טריות או מיובשות.

– אטריות אורז דקות.

– ורמיצ'לי חיטה טריים או מיובשים.

– אטריות אודון או סובה.

– מקלות אורז (אורז vermicelli).

– דפי אורז מיובשים (עטיפות אורז).

סוגי נודלס מוקפצים מיוחדים

אטריות הן אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם. הם מגיעים בכל הצורות, הגדלים והטעמים. אטריות מוקפצות הן סוג של תבשיל אטריות המוכן על ידי מוקפצת בשר וירקות עם אטריות. ישנן וריאציות רבות של המנה הזו בהתאם לאזור בה היא מוכנה.

אטריות מוקפצות הן סוג של מאכל הפופולרי מאוד במדינות אסיה. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב סויה, חומץ וחומרי טעם וריח אחרים. ניתן לאכול אטריות מוקפצות עם סוגים רבים ושונים של בשרים וירקות כמו בשר בקר, עוף, חזיר, שרימפס, קלמארי או ירקות כמו גזר, כרוב או פטריות.

ישנם סוגים רבים ושונים של מנות נודלס מוקפצות שנוצרו במהלך השנים. חלק מהם כוללים:

פאד תאי

צ'או מיין

אורז מטוגן

לו מיין

אטריות סובה

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>